Контроль за додержанням ліцензійних умов з імпорту лікарських засобів: Мін’юст повернуло на доопрацювання зміни до Порядку

Контроль за додержанням ліцензійних умов з імпорту лікарських засобів: Мін’юст повернуло на доопрацювання зміни до ПорядкуКонтроль за додержанням ліцензійних умов з імпорту лікарських засобів: Мін’юст повернуло на доопрацювання зміни до ПорядкуЯк повідомляється на сайті Міністерства Юстиції України, наказом від 05.12.2014 р. № 2069/5 повернено без державної реєстрації для доопрацювання строком на 1 міс наказ МОЗ України від 19 листопада 2014 р. № 865 «Про внесення змін до Порядку контролю за додержанням Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з імпорту лікарських засобів». Документ повернено на доопрацювання на прохання МОЗ України.

Які саме зміни пропонується внести до Порядку контролю за додержанням Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з імпорту лікарських засобів, невідомо, оскільки текст відповідного наказу МОЗ України не оприлюднено. Останнім часом профільним міністерством на громадське обговорення відповідний проект змін не виносився.

МІНІСТЕРСТВО ЮСТИЦІЇ УКРАЇНИ
НАКАЗ 
від 05.12.2014 р. № 2069/5

Про повернення нормативно-правового
акта без державної реєстрації
для доопрацювання

На прохання Міністерства охорони здоров’я України (лист від 04 грудня 2014 року № 18.02-04/6964/35466) та відповідно до пункту 11¹ Положення про державну реєстрацію нормативно-правових актів міністерств, інших органів виконавчої влади, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28 грудня 1992 року № 731,

НАКАЗУЮ:

1. Повернути без державної реєстрації для доопрацювання наказ Міністерства охорони здоров’я України від 19 листопада 2014 року № 865 «Про внесення змін до Порядку контролю за додержанням Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з імпорту лікарських засобів» строком на 1 місяць.

2. Департаменту реєстрації та систематизації нормативних актів, правоосвітньої діяльності забезпечити виконання цього наказу.

Міністр Павло Петренко
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті