Атестовано лабораторії ВАТ «Галичфарм»


Один із провідних вітчизняних фармацевтичних виробників корпорація «Артеріум», до складу якої входять ВАТ «Київмедпрепарат» та ВАТ «Галичфарм», впевнено впроваджує європейські стандарти якості. Нещодавно на ВАТ «Галичфарм» (Львів) завершено атестацію контрольно-аналітичної, мікробіологічної та біологічної лабораторій відділу контролю якості на право проведення контролю якості та безпеки лікарських засобів. Підприємство отримало відповідне свідоцтво про атестацію, видане Державною службою лікарських засобів та виробів медичного призначення. Атестація лабораторій відділу контролю якості є неодмінною умовою подальшої сертифікації виробництва за стандартами належної виробничої практики (GMP).

Коментуючи подію, головний виконавчий директор Корпорації Денис Гарцилов зазначив: «Нашим важливим завданням є гармонійний розвиток усіх підприємств, що входять до складу корпорації. У 2005 р. в модернізацію сфери виробництва та якості було інвестовано близько 30 млн грн. За останній рік розвиток ВАТ «Галичфарм» був дуже динамічним. До кінця 2006 р. планується провести сертифікацію дільниці з виробництва розчинів для ін’єкцій методом шприцевого наповнення згідно зі стандартами GMP. До 2009 р. ми приведемо у відповідність зі стандартами GMP усі виробничі потужності корпорації».

«Галичфарм» має повний цикл виробництва від субстанцій до готових лікарських форм, випускає близько 80 рецептурних і безрецептурних препаратів. Найбільший виробник лікарських засобів Західного регіону України, ВАТ «Галичфарм» має 95-річний досвід випуску готових лікарських засобів на рослинній основі і є найпотужнішим українським виробником цих препаратів. Увійшовши до складу корпорації, підприємство одержало сильний поштовх до розвитку. Зокрема було визначено програму перспективного розвитку, підвищено рівень соціальних пільг і заробітної плати персоналу. Система управління якістю ВАТ «Галичфарм» відповідає стандарту ISO 9001:2000. n

За прес-релізом корпорації «Артеріум»

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті