Вiтамiни для нервiв бувають «розумними»!

Як часом буває важко встати зі стільця, не кажучи вже про те, щоб піднятися по сходах або зробити щось складніше. А вміст уже порожніх пляшечок мікстур і таблетки так і не принесли полегшення. Напевно, в усьому винна втрата легкості, втома, відсутність сил і, звичайно, щоденні стреси та хвилювання.

Як правило, причиною наших нервових розладів стають зовсім незначні повсякденні неприємності. Питання колеги було насправді дріб’язковим, а ми зірвалися. Громадянин притулився до вашої нової куртки, тому що не було місця. Дитина плакала від того, що в неї розболівся живіт… Усе начебто просто, а нерви не витримують, і втома накопичується, все дратує та й розуміння немає.

Спочатку щоденні неприємності, здається, не залишають відчутного сліду на психіці, однак систематично повторюючись, накладаючись одна на одну, в психіці відбуваються зміни. Безсоння, втома, слабкість, головний біль стають ознаками серйозного порушення здоров’я.

Стреси, постійні перевантаження та божевільний ритм життя часто називають «хворобою століття». Адже кожен із нас неодмінно щодня хоче з новими свіжими силами просуватися до поставлених цілей, зберігаючи спокій, здоров’я та гармонію у взаєминах з оточуючими. У таких умовах наш організм не завжди в змозі цілком впоратися із додатковим навантаженням і, що природньо, вимагає додаткової турботи та допомоги.

Вiтамiни для нервiв бувають «розумними»!

Але вихiд iснує! I це — «розумнi» вітаміни спеціально для нервів!

Кожна активна людина, кожен, хто багато працює, часто нервує й переживає стреси, може допомогти своєму організму в боротьбі з наслідками такого способу життя. Для підтримки хорошої якості життя людини, яка веде активний спосіб життя, важливу роль відіграють вітаміни групи В.

Вітаміни групи B найбільш інтенсивно витрачаються організмом, особливо в умовах несприятливого навколишнього середовища. При перевтомі, інтенсивних емоційних і фізичних навантаженнях, у період вагітності і годування груддю, під час хвороби, при зловживанні алкоголем і тютюнопалінні потреба у вітамінах значно зростає, іноді в 2–3 рази.

Прийом вітамінів групи B необхідний людям, які ведуть активний спосіб життя, займаються розумовою працею, оскільки вітаміни не тільки мають адаптогенну дію, але й сприяють активній діяльності центральної нервової системи. Така можливість з’явилася завдяки препарату НЕЙРОВІТАН®. Це сучасний, ефективний і зручний у застосуванні комплекс вітамінів групи В. Вітаміни групи В традиційно використовують для лікування захворювань нервової системи, що базується на клінічних знаннях про те, що нестача вітамінів B1 (тіамін), В2 (рибофлавін), B6 (піридоксин) і В12 (кобаламін) призводить до розвитку ураження нервової системи. Рибофлавін бере участь у тканинному диханні й утворенні енергії в клітинах, піридоксин підтримує утворення транспортних білків у нервах, кобаламін впливає на мембранні ліпіди.

Поміж вітамінів групи В одним із найнеобхідніших і найдефіцитніших є вітамін В1 (тіамін). Тіамін, що знаходиться в мембранах нервових клітин, впливає на процеси відновлення ушкоджених нервових провідників, а також забезпечує енергією (АТФ) транспорт речовин у нервових клітинах. Одже саме він бере участь у забезпеченні організму енергією, необхідною для вирішення всіх життєвих завдань. Але, на жаль, тіамін є ще й найпримхливішим, тому що погано засвоюється організмом при пероральному прийомi.

У препараті НЕЙРОВІТАН® цю проблему вирішено! Тому що він єдиний в Україні містить вітамін В1 у формі ексклюзивної сполуки — октотіаміну, яка сприяє майже повному його засвоєнню. Ефективне засвоєння — ось головна вiдмiннiсть НЕЙРОВІТАНУ вiд iнших комплексiв вiтамiнiв групи В, якi мають у своєму складi звичайний тiамiн.

Завдяки НЕЙРОВІТАНУ ви з легкістю переживатимете стреси, позбудетеся депресивних станів. Зникнуть втома і роздратованість, поліпшаться пам’ять і розумова діяльність. З препаратом НЕЙРОВІТАН® нервовий стан завжди буде стабільним, а життя — повноцінним. НЕЙРОВІТАН® — ефективний захист від наслідків стресу.

НЕЙРОВІТАН® — «розумнi» вітаміни спеціально для нервів! o

Прес-служба «Щотижневика АПТЕКА»

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*