Чергові кадрові ротації в МОЗ України: Ігор Перегінець – новий заступник міністра

Чергові кадрові ротації в МОЗ України: Ігор Перегінець – новий заступник міністра25 лютого прийнято розпорядження № 172-р про призначення Ігоря Перегінця на посаду заступника міністра охорони здоров’я. Однак текст відповідного документа оприлюднено на урядовому порталі лише сьогодні, 12 березня. Зазначимо, що до призначення він займав посаду заступника Представника ВООЗ та Голови Бюро ВООЗ в Україні.

11 березня Уряд прийняв рішення звільнити з посади заступника міністра охорони здоров’я Наталю Лісневську за власним бажанням. Відповідне розпорядження № 180-р також оприлюднено 12 березня. Нагадаємо, що цю посаду вона обіймала з квітня минулого року.

Як ми вже повідомляли, наприкінці січня розпорядженням КМУ № 57-р з посади заступника міністра охорони здоров’я з питань євроінтеграції звільнено Юрія Савка. У лютому Уряд прийняв рішення звільнити з посади заступника міністра охорони здоров’я Євгена Мороза, який обіймав дану посаду трохи більше 4 міс.

Таким чином, на сьогодні Олександр Квіташвілі, міністр охорони здоров’я має 3 заступників:

Олександра Павленко – перший заступник міністра;

Альона Терещенко – заступник міністра – керівник апарату;

Ігор Перегінець – заступник міністра.

Прес-служба «Щотижневика АПТЕКА»

 

 

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

александр 13.03.2015 10:47
Какая-то перманентная адская карусель. Наши французские коллеги, которые очень внимательно отслеживают кадровые решения в минздраве (очень важно для их работы) уже пальцем у виска крутят и ругаются нецензурно, когда такие новости узнают. Это не кадровая политика, а балаган.

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті