Постанова КМУ від 17 лютого 2000 р. № 342

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА

від 17 лютого 2000 р. № 342

«Про внесення змін до переліку харчових добавок, дозволених для використання у харчових продуктах»


Кабінет Міністрів України ПОСТАНОВЛЯЄ:

У переліку харчових добавок, дозволених для використання у харчових продуктах, затвердженому постановою Кабінету Міністрів України від 4 січня 1999 р. № 12, слова і цифри «E 1400 Декстрин харчовий Dextrin» замінити словами і цифрами «E 1400 Декстрин харчовий та його похідні Dextrin».

Внести до зазначеного переліку доповнення, що додаються.

Прем’єр-міністр України В. Ющенко

ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабінету Міністрів України
від 17 лютого 2000 р. № 342

ДОПОВНЕННЯ

до переліку харчових добавок, дозволених для використання у харчових продуктах

Індекс Харчова добавка
E 102 Тартразин Tartrazine
E 104 Хіноліновий жовтий Quineline yellow
E 110 Жовтий «сонячний захід» спеціальний жовтий FCF Sunset yellow FCF
E 122 Азорубін Azorubine
E 124 Понсо 4R Ponceau 4R
E 129 Спеціальний червоний AG Allura red AG
E 131 Синій патентований V Patent blue V
E 132 Індигокармін Indigotine
E 133 Діамантовий синій FCF Brilliant blue FCF
E 160e Бета-апо-8-каротинол Beta-apo-8-carotenal
E 171 Титану двоокис Titanium dioxide
E 202 Сорбат калію Potassium sorbate
Алілгірчична олія
E 340 Фосфати калію Potassium phosphates
E 386 Етилендіамін тетраацетат динатрій Disodium ethylene diamine-tetraacetate
E 444 Ізобутират ацетат сахарози Sucrose acetate isobutyrate
E 551 Двоокис кремнію аморфний Silicon dioxide amorphous
Е 621 Глутамат натрію 1-заміщений Monosodium glutamate
E 927b Карбамід Carbamide
E 950 Ацесульфам калію Acesutfame potassium
E 952 Цикламова кислота та її натрієва, калієва, кальцієва солі Cyclamic acid and Na, K, Ca salts
E 953 Ізомальт Izomaly
E 965 Мальтитол і мальтитоловий сироп Maltitol and maltitol syrup
Натуральні та натурально-ідентичні ароматичні речовини.
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті