Міністерство охорони здоров’я України.Наказ № 187 від 31.07.2000

ПРО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЛІЦЕНЗУВАННЯ ВИГОТОВЛЕННЯ (ВИРОБНИЦТВА), ОПТОВОЇ І РОЗДРІБНОЇ РЕАЛІЗАЦІЇ ЛІКАРСЬКИХ ЗАСОБІВ ТА АКРЕДИТАЦІЇ АПТЕЧНИХ ЗАКЛАДІВ

На виконання постанов Кабінету Міністрів України від 5 червня 2000 р. № 917 «Про затвердження Положення про Державний департамент з контролю за якістю, безпекою та виробництвом лікарських засобів і виробів медичного призначення» від 15 липня 1997 р. № 765 «Про затвердження Порядку Державної акредитації закладу охорони здоров’я» та від 3 липня 1998 р. № 1020 «Про порядок ліцензування підприємницької діяльності» НАКАЗУЮ:

1. Покласти на Державний департамент з контролю за якістю, безпекою та виробництвом лікарських засобів і виробів медичного призначення функції ліцензування виготовлення (виробництва), оптової та роздрібної реалізації лікарських засобів.

2. Створити у складі Державного департаменту з контролю за якістю, безпекою та виробництвом лікарських засобів і виробів медичного призначення ліцензійну та акредитаційну комісії.

3. Державному департаменту з контролю за якістю, безпекою та виробництвом лікарських засобів і виробів медичного призначення забезпечити акредитацію аптечних закладів.

4. Заступнику Міністра Коротко О.Ш. у тижневий термін:

4.1. Розробити та затвердити Положення про ліцензійну та акредитаційну комісії Державного департаменту з контролю за якістю, безпекою та виробництвом лікарських засобів і виробів медичного призначення».

4.2. Затвердити склад ліцензійної та акредитаційної комісій.

5. У місячний термін привести нормативні акти МОЗ у відповідність до цього наказу.

Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

Міністр В.Ф. Москаленко
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті