«Такеда Україна» презентувала новий препарат 

26 Березня 2015 2:30 Поділитися

«Такеда Україна» презентувала новий препарат 14 березня 2015 р. в Києві відбулася науково-практична конференція «Інгібітори протонної помпи: майбутнє починається сьогодні». У рамках цього заходу, на якому були присутні більш ніж 100 провідних українських фахівців у галузі гастроентерології та ендоскопії, відбулася презентація нового лікарського засобу — Дексілант (реєстраційні посвідчення № UA/13660/01/01, № UA/13660/01/02).

Гастроезофагеальна рефлюксна хвороба (ГЕРХ) — одне з найпоширеніших захворювань не тільки в Україні, але й в усьому світі. Це підтверджено даними статистики: діапазон поширеності ГЕРХ становить приблизно 18–28% у Північній Америці та близько 9–26% у європейських країнах. Дана хвороба впливає на фізичний та емоційний стан хворих і часто призводить до втрати працездатності. Інгібітори протонної помпи (ІПП) широко застосовуються для лікування ГЕРХ у багатьох країнах. Але на сьогодні все ще велика кількість пацієнтів не отримує повного звільнення від симптомів ГЕРХ внаслідок лікування традиційними ІПП. Саме тому поява нових ІПП є надзвичайно актуальною.

Діюча речовина декслансопразол є ІПП з двофазним вивільненням, що дозволяє розширити можливості контролю внутрішньошлункової кислотності. Капсула препарату містить 2 види гранул — швидкого та повільного вивільнення. Обидва види гранул містять дексланзопразол. Вони відрізняються різним складом оболонок, що їх покривають. Оболонки розчиняються при різному рівні рН. Така технологія забезпечує двохфазне підвищення концентрації дексланзопразолу у плазмі крові.

Таким чином, новий лікарський засіб на відміну від традиційних ІПП значно дов­ше підтримує терапевтичні концентрації препарату у плазмі крові, що дозволяє ефективно контролювати симптоми ГЕРХ протягом 24 год. Його ефективність не залежить від часу прийому та не пов’язана з вживанням їжі.

«Потреби пацієнтів завжди знаходяться у центрі уваги компанії Такеда, — прокоментувала Вікторія Литвин, старший продакт-менеджер компанії Такеда. — Надзвичайно приємно працювати з найсучаснішими препаратами, які значно покращують якість життя пацієнтів. Поява нових лікарських засобів, особливо серед ІПП є подією світового масштабу. Це велика честь та відповідальність знаходитися в авангарді впроваджень провідних світових тенденцій лікування ГЕРХ. Україна одна з перших країн Європи, де було зареєстровано та представлено на ринку такий препарат».

За матеріалами,
наданими компанією
«Такеда Україна»
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті