Міністерство охорони здоров’я України.Наказ від 02.10.2000 № 234

ПРО ЗМІНИ ДО НАКАЗУ МОЗ УКРАЇНИ ВІД 16.06.2000 Р. № 140 “ПРО ОРГАНІЗАЦІЮ ТА ПРОВЕДЕННЯ ТОРГІВ (ТЕНДЕРІВ) НА ЦЕНТРАЛІЗОВАНУ ЗАКУПІВЛЮ ТОВАРІВ, РОБІТ, ПОСЛУГ”

З метою координації і контролю за раціональним використанням бюджетних коштів, передбачених на централізовану закупівлю лікарських засобів, НАКАЗУЮ:

1. Внести за погодженням з АМН України до п. 3.4. наказу МОЗ України від 16.06.2000 р. № 140 «Про організацію та проведення торгів (тендерів) на централізовану закупівлю товарів, робіт, послуг» зміни, виклавши його у наступній редакції: «3.4. штучних клапанів серця, кардіостимуляторів, лікарських засобів для лікування цукрового діабету — Клінічній лікарні нафтопереробної промисловості України (Амалян В.А.);».

2. Інституту фтизіатрії та пульмонології ім. Ф.Г. Яновського АМН України (Фещенко Ю.І.):

2.1. доручити здійснення централізованої закупівлі протитуберкульозних препаратів на суму, передбачену кошторисом витрат централізованих коштів відповідно до рішень тендерного комітету;

2.2. щоквартально подавати звіт за бухгалтерською формою № 2 про використання коштів за призначенням та акти виконаних робіт до відділу бухгалтерського обліку та звітності МОЗ України (до 10 числа наступного за кварталом місяця);

2.3. здійснювати централізовану закупівлю та своєчасну передачу закладам охорони здоров’я протитуберкульозних препаратів згідно із затвердженим МОЗ переліком областей, закладів та установ.

3. Наказ МОЗ України від 12.08.99 № 204 «Про забезпечення централізованої закупівлі лікарських засобів і розподіл по регіонах» вважати таким, що втратив чинність.

4. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника Міністра Поляченка Ю.В.

Міністр

В.Ф. Москаленко

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті