Мiнiстерство охорони здоров’я України.Наказ від 09.01.2001 № 3


ЩОДО ПОДАЛЬШОГО РОЗВИТКУ ДВОСТОРОННЬОГО ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО ТА НАУКОВО-ТЕХНІЧНОГО СПІВРОБІТНИЦТВА МІЖ УКРАЇНОЮ ТА РЕСПУБЛІКОЮ КУБА

Згідно з дорученням Кабінету Міністрів України від 27.12. 2000 № 15845/15 щодо практичної реалізації домовленостей, досягнутих під час четвертого засідання Міжурядової українсько-кубинської комісії, та подальшого розвитку двостороннього торговельно-економічного і науково-технічного співробітництва НАКАЗУЮ:

1. Заступнику Міністра, голові Державного департаменту з контролю за якістю, безпекою та виробництвом лікарських засобів і виробів медичного призначення Коротку О.Ш.:

1.1. Опрацювати питання поставок в Україну медикаментів, вакцин та біопрепаратів кубинського виробництва.

Термін: протягом І півріччя

1.2. Опрацювати питання поставок з України на Кубу сировини для виробництва медикаментів, а також реєстрації та комерціалізації українських медикаментів на Кубі.

Термін: I квартал 2001

1.3. Підготувати техніко-економічне обгрунтування щодо створення в Україні спільного українсько-кубинського підприємства з виробництва вакцин та сироваток.

Термін: I квартал 2001

2. Начальникам Головного управління організації медичної допомоги населенню Гойді Н.Г, Головного санітарно-епідеміологічного управління Бережнову С.П., управління профілактики соціально небезпечних хвороб, СНІДу та формування здорового способу життя Бочковій Л.В. опрацювати можливість двостороннього співробітництва у напрямках сімейної медицини, біотехнологій, проблем СНІДу та інфекційних захворювань.

Термін: протягом 2001

3. Інформацію про хід виконання цього наказу подавати до управління міжнародних зв’язків в наступні строки відповідно за пунктами:

пункт 1, виконавець Коротко О.Ш. — щоквартально з 15.04.2001

пункт 2, виконавець Коротко О.Ш. — 15.03.2001

пункт 3, виконавець Коротко О.Ш. — 15.03.2001

пункт 4, виконавці Гойда Н.Г., Бережнов С.П., Бочкова Л.В. — щоквартально з 15.04.2001.

6. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника Міністра Поляченка Ю.В.

Міністр

В.Ф. Москаленко

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті