GlaxoSmithKlineSmithKline Beecham Ukraine Ltd.Лист від 17.01.01 № 7/0-1


Першому заступнику Головного Державного інспектора України з контролю якості лікарських засобів пану Варченку B.Г.

ПОЯСНЕННЯ КОМПАНІЇ З ПРИВОДУ ЛИСТА ДЕРЖАВНОЇ ІНСПЕКЦІЇ

від 28. 12.2000 № 842/16-01

Вельмишановний Віталій Григорович!

У зв’язку з тим, що попит в Україні на препарат «Панадол Бебі Енд Інфант», суспензія 100 мл компанії «SmithKline Beecham» перевищив виробництво упаковок препарату з україномовним маркуванням, з метою уникнення погіршення в постачанні препарату підприємством «СмітКляйн Бічам Юкрейн ТОВ» у жовтні-листопаді 2000 року розглядалась можливість ввезення і реалізації в Україні декількох серій препарату з маркуванням іноземною мовою.

Враховуючи позицію Державної інспекції з контролю якості лікарських засобів МОЗ України, що викладена в листі Держінспекції від 28.12.2000 № 842/16-01, серії препарату «Панадол Бебі Енд Інфант» 0028, 0038, 0045, 0057 з маркуванням іноземною мовою підприємством «СмітКляйн Бічам Юкрейн ТОВ» в Україну не ввозились.

Завдяки використанню резервних виробничих потужностей компанія «SmithKline Beecham» забезпечила постачання в Україну необхідної кількості препарату «Панадол Бебі Енд Інфант» з україномовним маркуванням.

Від імені нової фармацевтичної корпорації «GlaxoSmithKline» висловлюю велике сподівання на плідну співпрацю з Державною інспекцією, Вашу пораду і підтримку на шляху виконання в Україні місії «GlaxoSmithKline» — покращання здоров’я людей.

З повагою,
Генеральний директор ГлаксоСмітКляйн Консьюмер Хелс СмітКляйн Бічам Юкрейн ТОВ

Г.В. Литвиненко


Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Цікава інформація для Вас:

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*