Перелік і норми накопичення в системі екстреної медичної допомоги ліків та медичних виробів першої необхідності містить 486 позицій

Перелік і норми накопичення в системі екстреної медичної допомоги ліків та медичних виробів першої необхідності містить 486позиційРозпорядженням від 31.03.2015 р. № 300-р Уряд затвердив перелік і норми накопичення в системі екстреної медичної допомоги лікарських засобів та медичних виробів першої необхідності для організації медико-санітарного забезпечення цивільного населення під час особливого періоду.

Зазначене накопичення здійснюватиметься за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим на придбання медикаментів та виробів медичного призначення для забезпечення швидкої медичної допомоги.

Затверджений перелік містить наркотичні та ненаркотичні анальгетики, транквілізатори, адреноміметики, серцеві глікозиди, спазмолітичні та антихолінергічні лікарські засоби, препарати калію, кальцію, для наркозу, місцеві анестетики, антибіотики, перев’язувальні матеріали, інструменти ти медичне приладдя, медичну апаратуру тощо.

Загалом — 486 позицій із зазначенням торгової та, за наявності, міжнародної непатентованої назви.

Прес-служба «Щотижневика АПТЕКА»
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті