Державний департамент з контролю за якістю, безпекою та виробництвом лікарських засобів і виробів медичного призначення повідомляє:

?

Відповідно до закону України «Про ліцензування певних видів господарської діяльності» та постанови Кабінету Міністрів України від 14 листопада 2000 року № 1698 «Про затвердження переліку органів ліцензування» Державний департамент з контролю за якістю, безпекою та виробництвом лікарських засобів і виробів медичного призначення здійснює ліцензування таких видів господарської діяльності:

— виробництво лікарських засобів, оптова, роздрібна торгівля лікарськими засобами;

— розроблення, виробництво, виготовлення, зберігання, перевезення, придбання, пересилання, ввезення, вивезення, відпуск, знищення наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів.

Приймання заяв про видачу (переоформлення) ліцензій, видачу дубліката (копії) ліцензії на виробництво лікарських засобів та на розроблення, виробництво, виготовлення, зберігання, перевезення, придбання, пересилання, ввезення, вивезення, відпуск, знищення наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів здійснюється Державним департаментом за адресою: м. Київ, вул. Чигоріна, 18, кімната 313, тел.: (044) 294-44-96, 294-43-64.

Години прийому:

понеділок, вівторок, четвер, п’ятниця — з 9.00 до 13.00 та з 14.00 до 16.00.

Приймання заяв про видачу (переоформлення) ліцензій, видачу дубліката (копії) ліцензії на оптову та роздрібну торгівлю лікарськими засобами здійснюється за адресою: м. Київ, вул. Попудренка, 50, тел.: (044) 559-29-88 (автовідповідач).

Години прийому:

понеділок, середа — з 9.00 до 13.00 (приймання документів);

п’ятниця — з 14.00 до 16.00 (видача документів).

(«Повідомлення для заявника»)

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Цікава інформація для Вас:

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті