Кабінет міністрів УкраїниПостанова від 10 січня 2002 р. № 14

З метою зміцнення здоров’я населення, збереження працездатності, поліпшення демографічної ситуації та підвищення ефективності медико-санітарної допомоги Кабінет Міністрів України постановляє:

1. Затвердити Міжгалузеву комплексну програму «Здоров’я нації» на 2002–2011 роки (далі — Програма «Здоров’я нації»)*.

2. Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласним, Київській та Севастопольській міським державним адміністраціям розробити до 1 березня 2002 р. з урахуванням завдань Програми «Здоров’я нації» і затвердити відповідні регіональні програми.

3. Міністерствам, іншим центральним органам виконавчої влади забезпечувати реалізацію заходів, передбачених Програмою «Здоров’я нації», в межах асигнувань, які щороку передбачатимуться їм у державному бюджеті за відповідними бюджетними програмами.

Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласним, Київській та Севастопольській міським державним адміністраціям забезпечити здійснення заходів щодо виконання Програми за рахунок місцевих бюджетів.

4. Центральним органам виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласним, Київській та Севастопольській міським державним адміністраціям установити контроль за реалізацією заходів, передбачених у Програмі «Здоров’я нації», та щороку до 1 грудня подавати для узагальнення відповідну інформацію Міністерству охорони здоров’я.

Міністерству охорони здоров’я до 1 січня наступного за звітним року інформувати Кабінет Міністрів України про стан виконання Програми.

Прем’єр-міністр України

А. КІНАХ?

*Текст Програми викладено тут

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Цікава інформація для Вас:

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті