Новини від Борщагівського ХФЗ

12 вересня 2003 р. в м. Харкові Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод спільно з Національним фармацевтичним університетом провів 1-шу регіональну науково-практичну конференцію «Бренди та генерики Борщагівського хімфармзаводу». У конференції взяли участь ректор НФУ, д-р фарм. і хім. наук, проф., чл.-кор. НАН України В.П. Черних, д-р мед. наук, проф. С.Б. Попов, чл.-кор. НАН і АМН України, проф. І.С. Чекман, комерційний директор Борщагівського хімфармзаводу Є.О. Сова, д-р фарм. наук, проф., завідувач центральної лабораторії Л.В. Яковлєва, завідувачі та провізори аптек Харкова і Харківської області.

Відкрив конференцію комерційний директор Борщагівського хімфармзаводу, який привітав її учасників і розповів про досягнення і плани заводу.

Під час конференції В.П. Черних торкнувся проблеми створення ліків-брендів; І.С. Чекман виступив із доповіддю про нові препарати Борщагівського хімфармзаводу — ЛІПРИЛ і ЛІПРАЗИД; Л.В. Яковлєва розповіла про результати дослідження ефективності препарату АЛЬТАН.

Прес-служба «Щотижневика АПТЕКА»

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті