Конкурсна комісія державної служби лікарських засобів і  виробів медичного призначення оголошує конкурс

експертів, експертних організацій для проведення робіт зі спеціалізованої оцінки, експертизи нормативно-технічної документації на лікарські засоби з метою визначення їх відповідності вимогам чинних нормативних актів, у тому числі документів зі стандартизації лікарських засобів.

Засідання конкурсної комісії Державної служби відбудеться 23 квітня 2004 р. о 14.00 за адресою: 01042, Київ, вул. Чигоріна, 18, к. 323.

Вимоги до претендентів:

•?вища фармацевтична, хімічна, біологічна чи медична освіта (перевага надається особам, які мають науковий ступінь і вчене звання)

•?досвід роботи у відповідній сфері діяльності не менше 10 років

•?вільне володіння українською мовою.

Експерти, які здійснюють діяльність самостійно (не в складі експертної групи), мають бути зареєстровані в Україні як суб’єкти господарювання згідно з чинним законодавством.

До складу експертної групи входять не менше 5 експертів, у тому числі не менше 2 осіб, які мають науковий ступінь доктора наук з відповідної спеціальності, та не менше 2 осіб, які мають науковий ступінь кандидата наук з відповідної спеціальності; при цьому не менше половини членів експертної групи повинні мати науковий ступінь доктора чи кандидата наук з відповідної спеціальності.

Експерти, експертні організації повинні мати приміщення для проведення робіт, зокрема для забезпечення режиму конфіденційності.

Заяви на участь у конкурсі подавати до Державної служби по 20 квітня 2004 р. до 13.00 за адресою: 01042, Київ, вул. Чигоріна, 18, к. 323. Контактні тел.: (044) 294-80-89, 294-79-92.

До заяви додається комплект документів, затверджених в установленому порядку, які підтверджують вищезазначені кваліфікаційні та організаційні вимоги до експертів та їх спроможність виконувати експертні роботи на якісному рівні. Експертна організація додатково надає копію затвердженого в установленому порядку Статуту, Положення про експертну групу, в якому, зокрема, визначено обов’язки і права експертів, особливості укладання договорів із заявником про виконання певних видів експертних робіт.

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті