З Днем незалежності України!

Шановні друзі, колеги!

Святкуючи роковини незалежності України, пам’ятаймо, що ми — свідки і творці її новітньої історії. Повсякденна праця кожного з нас закладається у фундамент стабільної, міцної та цивілізованої держави. Перед фармацевтичною галуззю як невід’ємною складовою національної системи охорони здоров’я стоїть важливе та гуманне завдання — забезпечити населення України якісними, ефективними та безпечними лікарськими засобами.

За роки незалежності українська фармація зробила значний крок у своєму розвитку. Плідно працюють наукові та освітні установи, десятки підприємств, сотні оптових компаній та тисячі аптечних закладів. Створюються та впроваджуються у виробництво сучасні лікарські засоби, вже працюють дільниці, сертифіковані на відповідність вимогам правил належної виробничої практики, на новому якісному рівні розвивається мережа аптек. Інноваційний розвиток медичної галузі та виконання завдань, які ставлять перед нами уряд і Президент, зумовлюють подальші кроки до вдосконалення системи забезпечення населення якісними, ефективними і безпечними лікарськими засобами.

Тож у переддень найбільшого державного свята — Дня Незалежності — бажаю працівникам редакції «Щотижневика АПТЕКА» і всім її читачам мирного неба, економічного і духовного розквіту, злагоди у нашому спільному домі — Україні!

Міністр охорони здоров’я
Андрій Підаєв

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Цікава інформація для Вас:

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті