ПРОСТАТИЛЕН-БІОФАРМА: ефективно та цілеспрямовано

Від стану передміхурової залози (ПЗ) — «другого серця чоловіка» — багато в чому залежить загальний статус всього організму представників «сильної половини» людства. Разом з тим, існує чимало захворювань, які здатні порушити цю гармонію. Серед них, наприклад, запалення (простатит) та доброякісна гіперплазія ПЗ (ДГПЗ). Водночас, фармація не стоїть на місці: в арсеналі лікарів є відповідні ефективні лікарські засоби. Одним з таких медикаментів є рецептурний препарат ПРОСТАТИЛЕН-БІОФАРМА, який виробляється вітчизняною фармацевтичною компанією «Біофарма».

ПРОСТАТИЛЕН-БІОФАРМА являє собою екстракт передміхурової залози великої рогатої худоби, що випускається у вигляді ліофілізованого порошку для приготування ін’єкцій. Вводиться препарат внутрішньом’язово. Щодо спектру клінічного застосування ПРОСТАТИЛЕН-БІОФАРМА, то він є ефективним засобом для лікування хворих з хронічним простатитом, ДГПЗ, порушеннями функції ПЗ, зумовлених віковими змінами організму чи оперативними втручаннями як на самій залозі, так і на органах малого тазу. ПРОСТАТИЛЕН-БІОФАРМА також допоможе пацієнтам з інтероцептивною копулятивною дисфункцією, екскреторно-токсичним безпліддям, розладами сечовиділення.

Про актуальність препарату ПРОСТАТИЛЕН-БІОФАРМА свідчить багато фактів. ДГПЗ є одним з найбільш розповсюджених захворювань, яке особливо часто зустрічається у чоловіків похилого та старечого віку. При аутопсії гістологічні ознаки ДГПЗ виявляються у більш ніж 40% чоловіків віком 50–60 років, у 70% — 70 років й у 90% — старше 80 років, при цьому слід пам’ятати, що в деяких випадках ДГПЗ клінічно може не проявлятись (Горіловський Л., 2002; 2003). Зміни демографічної ситуації в світі, які характеризуються значним постарінням населення, призводять до того, що ДГПЗ стає однією із першочергових медичних та соціальних проблем (Пушкар Д., 2002). По розповсюдженості з ДГПЗ може «конкурувати» така патологія ПЗ, як простатит — також одне з найбільш розповсюджених запальних захворювань сечостатевого тракту у чоловіків (Roberts R.O. et al., 1997; Якубович А. та співав., 2003). Одними з головних причин розвитку захворювань ПЗ є вікові зміни гормонального балансу чоловічого організму, малорухомий спосіб життя, тривала робота в сидячому положенні, що призводить до виникнення застійних явищ у венах малого тазу, порушення дренування ацинусів ПЗ та, як наслідок, розвитку «застійних» простатитів. Не останню роль у виникненні захворювань ПЗ мають патогенні мікроорганізми (зокрема інфекції, що передаються статевим шляхом), несприятливі екологічні умови, шкідливі звички, нераціональне харчування, травми тощо. В свою чергу, захворювання ПЗ можуть бути причиною сексуальних розладів, безпліддя, порушення сечовиділення, психоемоційних розладів тощо.

ПРОСТАТИЛЕН-БІОФАРМА має специфічну органотропну дію на передміхурову залозу. Будучи патогенетичним засобом, він нормалізує процеси мікроциркуляції і тромбоцитарно-судинного гемостазу, зменшує або усуває набряк тканини, лейкоцитарну інфільтрацію, проявляє опосередкований бактеріостатичний вплив на мікрофлору секрету ПЗ, пригнічує життєдіяльність патогенних мікроорганізмів. Окрім того, ПРОСТАТИЛЕН-БІОФАРМА нормалізує сперматогенез, виявляє моделюючий вплив на Т- і В-лімфоцити, регулює тонус м’язів сечового міхура, підвищує загальну неспецифічну резистентність організму. Щодо режиму застосування ПРОСТАТИЛЕН-БІОФАРМА, то його визначає лікар. Зазвичай, розчинивши вміст 1–2 ампул в 1–2 мл води для ін’єкцій, ізотонічного розчину натрію хлориду або в 0,5% розчину новокаїну, препарат вводять внутрішньом’язово 1 раз на добу, курс лікування становить 5–10 днів. При необхідності через 1–6 міс він може бути повторений.

Спеціалісти Інституту урології АМН України, в ході застосування даного засобу в клінічній практиці, прийшли до висновку, що ПРОСТАТИЛЕН-БІОФАРМА є високоефективним препаратом для лікування хворих з хронічним простатитом, в тому числі ускладнених форм. Препарат зменшує запальні явища в ПЗ, усуває порушення сечовиділення. В ході застосування ПРОСТАТИЛЕНУ-БІОФАРМА факторів негативного впливу на організм пацієнтів виявлено не було (Бойко Н., 2005).

Слід окремо відзначити, що ПРОСТАТИЛЕН-БІОФАРМА також характеризується ціновою доступністю для широких верств населення. o

За матеріалами ЗАТ «Біофарма» (м. Київ)

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Николай Бойко: раскрывая секрет эффективности ПРОСТАТИЛЕНА

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті