Виставка «Охорона здоров’я–2015»: інноваційне обладнання та безперервна освіта

Найбільша в Україні 24-та Міжнародна медична виставка «Охорона здоров’я» відбудеться в Києві з 29 вересня по 1 жовтня 2015 р.

Проведення виставки «Охорона здоров’ я–2015» традиційно взяв під патронат Комітет Верховної Ради України з питань охорони здоров’я. «Особливого значення набуває питання якісного та всебічного інформування медичної спільноти про мету реформи, нові законодавчі норми, що стосуються адміністрування і фінансових питань медицини. Тому комітет підтримує проведення виставки «Охорона здоров’я–2015», — зазначила голова комітету Ольга Богомолець у зверненні до працівників галузі. — Впевнена, що виставка «Охорона здоров’я–2015» стане важливим кроком у справі реформування медичної галузі та буде корисною всім її учасникам і відвідувачам».

Щороку «Охорона здоров’я» збирає більше 350 провідних виробників і дистриб’юторів обладнання, послуг, медикаментів, виробів медичного призначення з України та інших країн. Більше двох десятків років виставка допомагає розширити ринок та зміцнити партнерські зв’язки компаніям з Австрії, Білорусі, Німеччини, Греції, Індії, Іспанії, Італії, Китаю, Кореї, Литви, Латвії, Польщі, Туреччини, Чехії, Швейцарії.

Найбільш перспективними для розвитку приватної медицини сьогодні є променева діагностика, педіатрія, онкологія, гінекологія (репродуктивна медицина та акушерство), ортопедія та травматологія, лабораторна діагностика.

На офіційному відкритті виставки, яке відбудеться 29 вересня 2015 р. об 11:00 в Міжнародному виставковому центрі, Київ, станція метро «Олімпійська», будуть присутні почесні гості, зокрема:

  • голова комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я Ольга Вадимівна Богомолець;
  • перший заступник міністра охорони здоров’ я — Олександра Сергіївна Павленко;
  • головний лікар Дніпропетровської обласної клінічної лікарні ім. І.І. Мечникова Рижненко Сергій Анатолійович.

На виставці будуть представлені новинки обладнання та продуктів для офтальмології та ортопедії, екстреної та естетичної хірургії, кардіології та діагностичної медицини, акушерства та гінекології, гастроентерології та реабілітації.

Заклади охорони здоров’я та компанії ринку медичних послуг отримають можливість по-новому представити свої розробки та практичні результати роботи, обладнання та інструментарій. Інноваційне діагностичне обладнання провідних світових виробників — томографи, УЗД-сканери, електрокардіографи, рентген­апарати — будуть представлені на стендах компаній Toshiba Medical Systems (Нідерланди), «Медіторг» (Hitachi Aloka, Японія), «Sonoscape Україна», «Мед Ексім» (Esaote, Італія), «Інтермед», «Медекс», «Медапаратура», «Меділайн», «Міда», «Профімед-Сервис», «Радмір», «Телеоптик», «Сканер», «Укртелемед», «Модем 1» та багато інших.

«Ключові пункти реформи системи охорони здоров’я — це прозорість державних закупівель і усунення посередників з медичного ринку, автономність медичних закладів, перебудова системи фінансування. У підсумку реформа ставить перед гравцями медичного ринку абсолютно нові завдання. У новій системі лікарні будуть фінансуватися не за ліжко-місцями, а за послугами, що надані пацієнтам. А це означає, що менеджерам медичних закладів будуть потрібні нові знання в сфері управління та маркетингу. Необхідно постійно бути в курсі всіх новинок ринку і моніторувати ринок постачальників.

Для успішної конкуренції за клієнтів на ринку необхідно вибудовувати систему освіти персоналу, а в перспективі доведеться розвивати і послуги медичного туризму для іноземних пацієнтів. Вирішенню цих завдань і покликані допомогти виставка «Охорона здоров’я» та виставка медичного туризму МТЕС.Kiev, які давно стали ключовими комунікаційними платформами всього медичного співтовариства», — зазначила event-керівник виставок Маргарита Онищенко.

Інноваційний менеджмент в медицині

Тема однойменної експозиції — інноваційні рішення для бізнесу в медичній та фармацевтичній промисловості. У рамках розділу будуть представлені всі аспекти організації роботи сучасного лікувального закладу — від проекту будівництва з урахуванням всіх вимог і стандартів до навчання персоналу й оптимізації бізнес-процесів.

Так, компанія «Біла мураха» продемонструє друк фрагментів протезу на 3D-принтері на презентації адитивних технологій та технології пошарового синтезу в протезуванні, компанія 3D-device представить презентацію друку частин людського тіла та внутрішніх органів на 3D-принтері. Компанія ARVITUM продемонструє можливість комплексної діагностики на сканері PedСad 2D, динамічному сканері EMED та модулювання індивідуальних ортопедичних устілок.

Безперервна освіта в науковій програмі

У рамках виставки відбудуться:

  • нарада обласних головних спеціалістів з напрямку «Радіологія» й Асоціації радіологів України;
  • науково-практична конференція «Зупинити епідемію серцево-судинних катастроф. Підсумки першого етапу проекту»;
  • конференція «Інновації в офтальмології»;
  • круглий стіл «Реформи у сфері охорони здоров’я»;
  • конференція «Інноваційні підходи в акушерстві та гінекології»;
  • конференція «Нові тенденції в нейрохірургії»;
  • ІNVACARE TRAINING DAYS — тренінг від міжнародних спеціалістів;
  • семінар «Клінічний досвід застосування екстракорпоральної ударно-хвильової терапії в лікуванні хворих з еректильною дисфункцією васкулогенного походження»;
  • семінар «Проблема раку молочної залози в Україні та світі. Нові підходи в лікуванні та реабілітації пацієнтів в міжнародній практиці»;
  • майстер-класи «Просування медичного закладу: на крок попереду від конкурентів»;
  • семінар «Актуальні питання сімейної медицини»;
  • семінар «Лабораторна діагностика в діяльності практичного лікаря»;
  • науковий семінар на тему «Використання технології еластографії в діагностиці патології молочної залози».

Повна програма виставки — на офіційному сайті: http://www.publichealth.com.ua

У підготовці заходів можуть брати участь не тільки наукові заклади, а й компанії-експоненти, які бажають поділитися результатами досліджень, власним досвідом вирішення завдань галузі. А майстер-класи на стендах компаній дозволять активізувати ділове спілкування, зламати можливий комунікаційний бар’єр у відвідувачів.

Оновлена аудиторія

Навесні організатори провели дослідження серед експонентів, за результатами якого значно оновилася база аудиторії виставки. Поповнилися категорії найбільш цінних потенційних клієнтів, яких залучатимуть за Баєрською програмою. Для кожного із зацікавлених баєрів буде складено індивідуальну програму відвідування і розклад зустрічей.

Особливу увагу приділятимуть залученню на виставку державних службовців, що займаються питаннями охорони здоров’я в різних міністерствах і відомствах, керівників медичних закладів та головних лікарів, регіональних дилерів та дистриб’юторів, керівників відділів закупівель аптечних мереж та магазинів медтехніки, а також практикуючих лікарів різних спеціальностей, завідуючих лабораторіями, лаборантів, медсестер, фельдшерів, фармацевтів і технологів фармацевтичних підприємств.

Виставка «Охорона здоров’я» є головною медичною подією України для фахівців медичної галузі. Організатори — «Прем’єр Експо» (Україна), ITE Group Plc. (Великобританія).

Протягом багатьох років співорганізатором виставки виступає Міністерство охорони здоров’я України. Виставку офіційно підтримують Кабінет Міністрів України, Національна академія медичних наук України, Всеукраїнська асоціація головних лікарів, Київська міська державна адміністрація. Соціальний партнер — Українська футбольна асоціація медиків. Генеральний інформаційний партнер — компанія «МОРІОН».

Одночасно відбудеться III виставка і конференція медичного туризму MTEC.Kiev 2015.

Місце проведення: Міжнародний виставковий центр, Броварський просп., 15, Київ, Україна.

За додатковою інформацією щодо участі у виставці, її програми і з будь-яких інших питань про подію, будь ласка, звертайтеся до організаторів: ДП «Прем’єр-Експо», Маргарита Онищенко, тел.: +380 (44) 496-86-45; факс: +380 (44) 496-86-46. E-mail: [email protected]

http://www.publichealth.com.ua

Прес-служба «Щотижневика АПТЕКА»

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті