Через скарги до АМКУ заблоковано 8 процедур закупівель МОЗ

8процедур закупівель МОЗ заблоковано через скарги до АМКУЯк повідомляє Комітет з конкурсних торгів МОЗ України, станом на 23 жовтня 2015 р. оскаржуваними та призупиненими згідно з прийнятими рішеннями Постійно діючої адміністративної колегії Антимонопольного комітету України (АМКУ) з розгляду скарг про порушення законодавства у сфері державних закупівель є 8 наступних процедур закупівлі:

МОЗ України не погоджується з вимогами скаржників та надало пояснення та матеріали до розгляду вказаних скарг до постійно діючої адміністративної колегії АМКУ з розгляду скарг про порушення законодавства у сфері державних закупівель.

Нагадаємо, що 30 вересня набули чинності зміни до Закону України «Про здійснення державних закупівель», які серед іншого встановлюють, що скарги до АМКУ, які стосуються документації конкурсних торгів, можуть подаватися в будь-який строк після оприлюднення оголошення про їх проведення, але не пізніше ніж за 4 дні до дати, встановленої для подання пропозицій конкурсних торгів (кваліфікаційних пропозицій), та не пізніше ніж за 3 дні до дати, встановленої для подання цінових пропозицій. Передбачалося, що введення такої норми унеможливить умисне блокування торгів.

За матеріалами www.amc.gov.ua
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті