Правцевий анатоксин є доступним в Україні

Правцевий анатоксин є доступним в УкраїніНаказом Міністерства охорони здоров’я № 432 від 15.07.2015 р. зареєстровано в Україні медичний імунобіологічний препарат — анатоксин правцевий АЛТЕАНА, виробниц­тва «ІМУНА ФАРМ а.с.», Словацька Республіка, у формі випуску: суспензія не менше 40 МО/0,5 мл для ін’єкцій по 1 дозі (0,5 мл) у попередньо наповнених шприцах з прикріпленою голкою № 1, реєстраційне посвідчення: UA/14538/01/01, дійсне до 15.07.2020 р.

Наразі це єдиний правцевий анатоксин, що зареєстрований та дозволений для медичного застосування в Україні*. Сьогодні цей лікарський засіб є доступним в достатніх кількостях у регіонах держави. Більш того, необхідно зазначити про зручність форми випуску препарату в попередньо наповнених шприцах з прикріпленою голкою, що дає змогу медичному персоналу здійснювати невідкладні заходи з профілактики правця в кожному конкретному випадку, не чекаючи збору пулу пацієнтів для ефективного застосування багатодозових ампул, що останнім часом уже стало звичайною практикою.

Анатоксин правцевий АЛТЕАНА, виробництва «ІМУНА ФАРМ а.с.», Словацька Республіка, також буде доступний у формі ампул по 1 та 10 доз.

Лікарський засіб вироблено в умовах належної виробничої практики (Good Manufacturing Practice — GMP) Європейського Союзу на підприємстві «ІМУНА ФАРМ а.с.», що регулярно інспектується компетентним органом контролю з питань імунобіологічних препаратів Словацької Республіки. Серії лікарського засобу, що надійшли до України, також пройшли лабораторний контроль якості уповноваженою Державною службою України з лікарських засобів.

За інформацією щодо придбання препарату пропонуємо звертатися до центрального офісу та регіональних відділень імпортера ТОВ «БАДМ-Б». Тел.: +380 (056) 747-01-71; http://www.ooobadm.dp.ua.

Прес-служба «Щотижневика АПТЕКА»
*За даними Державної служби України з лікарських засобів (http://www.diklz.gov.ua) станом на 06.11.2015.
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті