Благодійна діяльність корпорації «Артеріум»

12 липня 2006 р. корпорація «Артеріум» урочисто відкрила новий дитячий майданчик у Ботанічному саду імені І. Фоміна. У своїй промові директор Ботанічного саду Василь Капустян зазначив, що корпорація «Артеріум» першою з представників бізнесу підкріпила турботу про Ботанічний сад конкретними діями. За роки свого існування цей майданчик став улюбленим місцем відпочинку батьків з дітьми, однак потребував заміни, і тому особливо приємно, що будівництво нового майданчика відбулося за максимально короткий час.

Виконавчий директор ВАТ «Київмедпрепарат» Олександр Яцюк у своїй вітальній промові підкреслив, що потужне фармацевтичне виробництво, яке знаходиться в самому центрі Києва та вже понад сторіччя є сусідом Ботанічного саду, турботливо піклується про довкілля.

Прес-секретар корпорації «Артеріум» Володимир Гайдаш розповів, що співробітництво з Ботанічним садом є частиною програми благодійної діяльності компанії, яка передбачає допомогу в упорядкуванні місцевостей, що межують з підприємствами корпорації у Києві та Львові. «Ми прагнемо продовжувати традиції благодійництва та допомоги місцевим громадам, започатковані засновниками підприємств корпорації — Адольфом Марцинчиком та Петром Міколяшем — ще у ХІХ ст. Поза сумнівом, алеями та стежками цього саду ходили ще засновники фармацевтичної справи «Київмедпрепарат», а згодом багато поколінь його співробітників, і ми вирішили у такий спосіб вшанувати співпрацю з нашим шановним сусідом. Це тільки початок нашої співпраці», — зазначив він.

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті