Медики Києва чергують у місцях масових заходів

За розпорядженням міністра охорони здоров’я Юрія Гайдаєва у зв’язку з великою кількістю людей, які прибули до Києва для участі у масових заходах, створено мобільні та стаціонарні пункти надання медичної допомоги, оснащені необхідним обладнанням і забезпечені лікарськими засобами, повідомляє МОЗ України.

Створено 2 стаціонарні медичні пункти (на базі медпункту МОЗ України по вул. Грушевського, 7, та на базі медичної амбулаторії по вул. Трьохсвятительській, 7). Окрім того, в місцях проведення масових акцій ведуть цілодобове чергування бригади медичної допомоги. Станом на 11.04.2007 р. чергування у місцях проведення масових заходів ведуть 17 бригад швидкої медичної допомоги.

За весь період, з 30.03.2007 р. по 10.04.2007 р., за медичною допомогою звернулися 909 осіб (486 осіб — до бригад швидкої медичної допомоги та 423 — до стаціонарних медичних пунктів). Більшість звернень пов’язана з гострими респіраторними вірусними інфекціями та гострим бронхітом, а також з серцево-судинними розладами, артеріальною гіпертензією.

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті