Виробники ліків України запрошують Прем’єр-міністра на нараду

04 Травня 2016 1:46 Поділитися

Виробники ліків України запрошують Прем’єр-міністра на нарадуАсоціація «Виробники ліків України», яка об’єднує провідні вітчизняні фармацевтичні підприємства, направила Прем’єр-міністру України Володимиру Гройсману лист – запрошення на робочу нараду з нагальних питань розвитку фармацевтичного сектору.

Як зазначено в листі, робоча нарада відбудеться 17 травня поточного року в м. Одеса. Промисловці сподіваються, що Володимир Гройсман підтримує основні пріоритети вітчизняних виробників, а саме впровадження європейських стандартів виробництва фармацевтичної продукції, гарантування безпеки та ефективності її застосування для пацієнтів. Наводимо до уваги наших читачів текст цього листа.

Лист

від 29.04.2016 р. № 301

Прем’єр-міністру України Гройсману В.Б.

Шановний Володимире Борисовичу!

Асоціація «Виробники ліків України», яка об’єднує провідні вітчизняні фармацевтичні підприємства, засвідчує Вам свою повагу та запрошує до участі у робочій нараді з нагальних, на нашу думку, питань, зокрема:

  • щодо забезпечення доступності лікарських засобів,
  • високих інноваційних інвестицій в фармацевтичну промисловість У країни,
  • розвитку вітчизняного фармацевтичного сектору в цілому.

До участі у заході запрошені керівники провідних вітчизняних фармацевтичних підприємств країни.

Принагідно інформуємо, що Асоціація «Виробники ліків України» високо цінує Вашу увагу до проблем фармацевтичного сектору в Україні, а відповідно, розраховує на Вашу персональну учать у запланованому заході.

Робоча нарада з окреслених питань відбудеться в м. Одесі 17 травня, і проходитиме в рамках урочистого заходу з нагоди завершення будівництва нового виробничо-лабораторного комплексу провідного вітчизняного підприємства – члена Асоціації – ТДВ «ІНТЕРХІМ».

Вітчизняна фармацевтична промисловість, незважаючи, на економічні труднощі, що переживає наша країна, була та залишається рушійною силою національної економіки.

Керівники підприємств-членів Асоціації переконані у необхідності ведення конструктивного діалогу з Урядом країни, заради забезпечення потреб українського народу високоякісними лікарськими засобами за доступними цінами.

Впровадження європейських стандартів виробництва фармацевтичної продукції, гарантування безпеки та ефективності її застосування – основні пріоритети вітчизняних підприємств, які, ми впевнені, Ви розділяєте, та готові підтримати.

За дорученням керівників підприємств – членів Асоціації

Президент АВЛУ Петро Багрій

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Останні новини та статті