МОЗ оприлюднено інформацію щодо поставок препаратів у заклади охорони здоров’я Києва та області

13 Травня 2016 6:44 Поділитися

МОЗ оприлюднено інформацію щодо поставок препаратів у заклади охорони здоров’я Києва та області13 травня 2016 р. до закладів охорони здоров’я Києва та Київської обл. доставлені медичні препарати, а саме: ОКТАНАТ/ OCTANATE® Фактор VIII коагуляції крові людини, ДОКСОРУБІЦИН-ТЕВА, ФЛУДАРАБІН-ТЕВА, які закуповуються за кошти Державного бюджету на 2015 рік за бюджетними програмами «Централізовані заходи для лікування онкохворих дітей» та «Централізована закупівля медикаментів для дітей, хворих на гемофілію», на загальну суму 7 422 757,78 грн.

Зокрема, зазначені лікарські засоби розподілені між НДСЛ «Охматдит МОЗ України», Національним інститутом раку МОЗ України, Київською міською дитячою клінічною лікарнею № 1, Київським міським клінічним онкологічним центром, КЗ КОР «Київський обласний онкологічний диспансер».

Звертаємо увагу, що під час наради, яка відбулась 5 травня в МОЗ України, представники Crown Agents доповідали про стан закупівель. Зокрема, вони зазначили, що станом на 5 травня поставлено 4 форми лікарських засобів, що застосовуються у лікуванні дітей з онкологічними та онкогематологічними захворюваннями. А до кінця травня будуть поставлені ще 14 препаратів, включаючи такі: Доксорубіцин, Еритропоетин, Іфосфамід, Месна, Метотрексат, Пегфілграстим, Філграстим, Флударабін, Циклофосфамід. При цьому під час наради стосовно 9 лікарських засобів робоча група висловила застереження і надала свої вимоги компанії Crown Agents для можливого переоголошення тендерів.

Нагадаємо, закупівля лікарських засобів за бюджетною програмою «Централізована закупівля медикаментів для дітей, хворих на гемофілію» здійснювалася на підставі договору між МОЗ України та Програмою розвитку ООН (ПРООН), який був підписаний 27 жовтня 2015 р. За даним договором ПРООН закуповує також лікарські засоби і медичні вироби для лікування і діагностики туберкульозу, діагностики ВІЛ-інфекції, лікування дітей із хворобою Віллебранда, хронічний вірусний гепатит В і С, пацієнтів з орфанними захворюваннями, загальна сума договору становить 620 млн грн.

А закупівля лікарських засобів за бюджетною програмою «Централізовані заходи для лікування онкохворих дітей» здійснювалася на підставі договору між МОЗ України та закупівельним агентством Crown Agents, який був підписаний 7 листопада 2015 р. Згідно із договором Crown Agents повинно закупити онкологічні та онкогематологічних препарати для дорослих та дітей, а також хіміопрепарати, радіологічні препарати та препарати супроводу онкологічних хворих на загальну суму 750 млн грн.

За матеріалами www.moz.gov.ua
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті