МОЗ запрошує до участі в обговоренні номенклатури лікарських засобів для лікування онкохворих дітей

17 Червня 2016 7:20 Поділитися

104461Міністерство охорони здоров’я України пропонує опрацювати пропозиції за результатами обговорення на сайті МОЗ України та засіданні Експертно-технічної групи МОЗ України від 09.06.2016 р. щодо визначення номенклатури лікарських засобів, що закуповуватимуться на виконання державних цільових програм та комплексних заходів програмного характеру за державні кошти у 2016 р. (далі — номенклатура), підготовлені згідно з положеннями наказу МОЗ України від 3 березня 2016 р. № 158, протягом 5 робочих днів з дня оприлюднення.

У разі наявності пропозиції до номенклатури просимо надсилати інформацію до 18:00 20 червня 2016 р. на електронну адресу МОЗ України: [email protected] та за напрямком:

№ п/п Ім’я файла Електронні адреси МОЗ України:
Пропозиції до номенклатури — лікування дітей з онкологічними захворюваннями [email protected];
[email protected]

Обов’язково вказувати тему листа: «Номенклатура 2016».

Пропозиції приймаються до 20 червня 2016 р.

Анонімні пропозиції не розглядатимуться.

Нагадаємо, в 2015 р. закупівлею лікарських засобів для лікування дітей з онкологічними захворюваннями займалося британське закупівельне агентство Crown Agents. Договір між МОЗ України та Crown Agents було підписано 6 листопада 2015 р. на суму 750 млн грн. Договір передбачав закупівлю онкологічних та онкогематологічних препаратів для дорослих та дітей, а також хіміопрепаратів, радіологічних препаратів та препаратів супроводу онкологічних хворих.

І 22 квітня 2016 р. надійшла перша партія ліків для онкохворих на суму 61 млн грн., однак в травні 2016 р. Crown Agents ще переоголошувало тендери по 29 препаратам для лікування дитячої та дорослої онкології. Також у травні МОЗ України оприлюднило відповідні накази профільного міністерства про розподіл лікарських засобів для лікування онкологічних хворих.

За матеріалами www.moz.gov.ua
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті