ПРООН запрошує представників фармацевтичної промисловості, державних органів, ЗМІ та громадських організацій на конференцію: Закупівля медикаментів в Україні 2016

17 Листопада 2016 12:52 Поділитися

logo-undpОфіс Програми Розвитку ООН (ПРООН) запрошує представників фармацевтичної промисловості, державних органів, ЗМІ та громадських організацій відвідати конференцію «Закупівля медикаментів в Україні 2016».

Дата: П’ятниця, 25 листопада, 8:30– 13:00

Місце: Готель «Президент», вул. Госпітальна 12 (Київ, Україна)

Метою заходу є проінформувати про досягнення, виклики, зроблені висновки та плани ПРООН щодо закупівлі медикаментів та виробів медичного призначення в Україні.

Буде представлено інформацію щодо перебігу реформи закупівель у галузі охорони здоров’я, звіт за результатами закупівель за бюджетні кошти 2015 року, презентовано закупівлі ПРООН 2016 року та надано відповіді на всі запитання пов’язані зі співпрацею з ПРООН у рамках закупівельного циклу ліків та медичних виробів за бюджетні кошти 2016 року, який нещодавно розпочався.

Просимо врахувати обмежену кількість місць. Також запрошуємо Вас та Ваших колег приєднатись через трансляцію он-лайн, інформацію щодо підключення Ви отримаєте на електронну адресу після реєстрації ближче до дати заходу.

Для реєстрації заповніть, будь-ласка, реєстраційну форму. Тільки зареєстровані особи зможуть відвідати захід.

 

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті