Вітаємо з Новим 2017 роком та Різдвом!

Шановна медична спільното, дорогі колеги!

Добігає до завершення ще один непростий рік в історії української медицини. Озираючись назад, коротко підіб’ємо його підсумки.

Незважаючи на недостатнє фінансування, відсутність повноцінного міністра, галузь продовжувала поступовий рух вперед. Спільними зусиллями ми, хоча й повільно, проте стабільно наближаємо вітчизняну медицину до кращих світових стандартів. У році, що минає, багато зроблено щодо модернізації закладів охорони здоров’я, забезпечення соціальних гарантій для медичних працівників, зрештою, членами профільного Комітету Парламенту розроблено та внесено до Верховної Ради ряд законопроектів, котрі стануть фундаментом справжньої медичної реформи.

Новий рік — це, безумовно, нові можливості, цілі та плани, нові успіхи. У нас багато талановитих лікарів і вчених. Нам є чим пишатися, але є й над чим працювати. Знаю, що разом ми втілимо в життя всі наші плани, задуми й справи, фундамент яких було закладено в 2016 році.

Нехай 2017 рік принесе країні мир, а вам тільки приємні зміни, вірних друзів, сонячне світло в душі, багато добра, любові й благополуччя! Від душі бажаю щасливих посмішок, радості і щастя. Нехай кожен день буде наповнений тільки добрими подіями і, звичайно, здоров’ям!

Ольга Богомолець,
голова Комітету Верховної Ради України
з питань охорони здоров’я


Шановні медики та фармацевти!

Прийміть мої найщиріші вітання з нагоди Нового року та Різдва Христового!

Хай свята, які знаменують для кожного з нас оновлення та світлі сподівання, наповнять вас силами й прагненням змінювати світ на краще. А новий, 2017 рік принесе мир, спокій і добробут на нашу землю. Вірю, що у цей складний доленосний час ми спільно та ефективно працюватимемо на благо нашого народу. Міцного здоров’я, досягнень і нових звершень у професійній сфері, щастя в особистому житті. Добра, радості, благополуччя всім вам і вашим родинам!

Олег Мусій,
заступник голови Комітету Верховної Ради України
з питань охорони здоров’я


Шановні колеги !

У передчутті Новорічних свят завжди хочеться вірити в казку. У дитинстві всі ми мріяли про прості речі — нову іграшку, велосипед або веселе святкування.

Сьогодні ми дорослі й, можливо, не дозволяємо собі мріяти так захоплено, як колись. Але раз на рік, під бій курантів, ми загадуємо новорічне бажання й щиро віримо, що воно здійсниться.

Моїм бажанням в новорічну ніч буде відродження нашої держави та добробут у кожній українській родині.

У наступному році ми маємо втілити у життя те важливе, що планували, до чого йшли, над чим працювали… Ми повинні перетворювати наші бажання у життєві цілі і зробити все від нас залежне, щоб підвищити доступність та якість медичної допомоги, створити свою національну систему охорони здоров’я, яка була б комфортною для українців та прикладом для інших країн.

Нехай шлях до кращого майбутнього буде осяяний Різдвяною зіркою, а Ваша самовіддана справа, сповнена силою добра, вдячністю відгукується в серцях громадян.

Щиро вітаю Вас із Новим роком та Різдвом Христовим!

Миру, благополуччя та натхнення всім нам у новому 2017 році!

Ваш Андрій Шипко


Шановні українці, колеги, читачі!

Щиросердно вітаю вас з Новим 2017 роком та Різдвом Христовим!

У новий рік ми входимо з новими сподіваннями — на добрі зміни, на краще життя для себе, для своєї родини, для своєї рідної землі.

Попри всі труднощі, у минулому році були свої здобутки та свої радощі. Усі ми гідно прожили кожну його мить: ми працювали та вчилися, самі долали негаразди та допомагали іншим, були активними й наполегливими.

Рік, що минає, став для науковців особливим ще й тому, що вступив у дію такий довгоочікуваний Закон «Про наукову та науково-технічну діяльність». Чимало його положень обіцяють позитивно вплинути на розвиток вітчизняної науки, у тому числі й медичної. Зокрема, він сприятиме її подальшій демократизації, але разом з тим вимагатиме й підвищення нашої відповідальності.

У 2016 році для численного колективу Національної академії медичних наук України чи не більш як для будь-якого іншого стали очевидними необхідність взаємодії, взаємопідтримки, відвертої відсічі безпідставним амбіціям, збереження успіхів і досягнень на рівні й вище, нарощення наукових темпів і перспективного поступу в часи перетворень та в умовах дефіциту.

Сподіваюся, що в новому році нам вдасться зберегти напрацьоване, здійснити заплановане, вдосконалити розпочате й відкрити нові обрії на шляху до реформування медичної галузі загалом і науки зокрема.

Чи справдяться ці сподівання — залежить передусім від кожного з нас — від нашої принциповості, нашої активної життєвої позиції, нашого розуму, нашої щоденної кропіткої праці.

Вірю, що в новому 2017 році спільними зусиллями ми втілимо в життя всі наші плани, задуми й справи, фундамент яких заклали у 2016 році.

Бажаю всім міцного здоров’я, невичерпного джерела сил та натхнення, нових можливостей та звершень, миру та добробуту! Нехай прийдешній рік ознаменується для нас вдосконаленням і ми зможемо перейти від стратегії виживання до стратегії процвітання!

І хай яскрава Різдвяна зірка подарує нам благословення, радість і надію!

З повагою
академік Віталій Цимбалюк,
президент НАМН України


Шановні колеги!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Нового 2017 року!

Настає час змін, вирішення конфліктів, побудови планів на майбутнє. Впевнений, що цей рік подарує кожному з нас можливість здійснити свої задумки.

Темп наступним 365 дням задаватиме символ року — Вогняний Півень, якому притаманні п’ять чеснот: сміливість, вірність, доброта, гідність та доброзичливість. Це якості, якими кожен хотів би наділити оточуючих — близьких, колег, партнерів. Тож напередодні Нового року бажаю вам, щоб усі ваші стосунки були щирими, надійними і завжди вистачало енергії, бажання та старанності доводити до кінця будь-яку справу.

Зберігайте баланс між роботою і особистим життям та будьте здоровими і щасливими!

Валентин Черних,
ректор НФаУ, академік НАН України


Дорогі колеги!

Чим ближче до святкування Нового року, тим частіше подумки линеш у рік минулий, підбиваючи підсумки, плануючи майбутнє.

Так сталося, що саме наприкінці цього, 2016, року держава довірила мені очолити регуляторний орган, що відповідає за державний контроль якості лікарських засобів та здійснення нагляду за фармацевтичною галуззю країни, яка несе величезне соціальне навантаження, яка з року в рік наповнює бюджет країни і забезпечує наших громадян якісними ліками, рятуючи їх здоров’я та життя.

Я дуже сподіваюся, що в майбутньому 2017 році усі ми — працівники фармацевтичної галузі України, від першостольників до високопосадовців, — скористаємося шансом зробити великий крок у бік прогресу та процвітання нашої спільної справи.

Проте якими б не були наші плани щодо повсякденної роботи, у ці особливі зимові святкові дні, що ще з дитинства пахнуть хвоєю та мандаринами, у першу чергу хочу побажати вам міцного здоров’я, сімейного затишку, душевного тепла, Божого благословення на здійснення всіх добрих сподівань у новому 2017 році.

З прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим!

Наталія Гудзь,
голова Держлікслужби України


Шановні колеги, дорогі друзі!

Від колективу Державного експертного центру МОЗ України та від себе особисто щиро вітаю вас із довгоочікуваними і світлими святами — Новим роком та Різдвом Христовим!

Нехай ці свята — вісники оновлення, мрій і сподівань — принесуть вам і вашій родині добро, мир і достаток.

Бажаємо, щоб Новий рік став багатшим на щедрі здобутки для нашої держави, додав щастя, добра і достатку в кожну домівку.

Бажаємо вам міцного здоров’я, творчих успіхів, професійних досягнень, благополуччя, щастя, любові. Нехай життя дарує вам мир та добробут, тепло і щастя в родині.

Щасливого Нового року та веселого Різдва!

З повагою
Тетяна Думенко,
директор Державного експертного центру МОЗ України


Шановні колеги!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Новорічних свят!

У такі дні ми завжди сподіваємося на диво. То ж нехай наступний рік буде дивовижним: настане мир, злагода, стабільність, а разом з ними прийде добро і достаток у ваші родини.

Найзаповітніші мрії хай втілюються у життя, найкращі здобутки року минулого примножуються в новому!

Бажаю міцного здоров’я, щастя, любові, новорічного настрою й різдвяного затишку, і нехай у вашому житті панують гармонія та удача!

Щасливого Нового року та веселого Різдва!

З повагою
Валерій Печаєв,
президент Об’єднання організацій
роботодавців медичної
та мікробіологічної промисловості України


Шановні колеги, партнери та друзі!

Сердечно вітаємо вас з чудовими святами — Новим роком та Різдвом Христовим!

Сподіваємося, що ви підходите до цих свят з новими здобутками і далекосяжними планами.

Нехай Різдвяна зірка принесе до вашого дому добро, наповнить його милосердям, осяє радістю серце. Хай кожний день вашого життя буде наповнений золотавим сонячним світлом, ранкові зорі будуть вашим щоденним оберегом, а почуття любові і прощення — вічними і ніколи не зрадять вас.

Зичимо, щоб життєвий шлях кожного був рівним і освяченим Божою благодаттю, до якої ми долучаємося в ці неповторні дні.

З повагою
Петро Багрій,
президент Асоціації «Виробники ліків України»


Шановні друзі!

Щиро вітаю вас із прийдешніми Новорічними святами та Різдвом Христовим!

Попри всі нинішні негаразди, впевнений, що ми не втратили віри в такі одвічні й незмінні цінності, як мудрість, оптимізм, виваженість та працьовитість.

Дорогі колеги, бажаю вам міцного здо­ров’я та переконаний, що рік прийдешній принесе для вас та ваших рідних лише найкращі зміни, а Різдво Христове наповнить ваші серця вірою у здійсненність усіх благих намірів та сподівань.

Олександр Гудзенко,
заслужений працівник охорони здоров’я України,
доктор фармацевтичних наук, професор


Дорогі друзі!

Щиро вітаємо Вас з найтеплішими та найсвітлішими святами — Новим роком та Різдвом Христовим!

Новорічної ночі ми всі загадуємо бажання і віримо в їх здійснення.

Минулий рік був непростим для нашої країни, але ми маємо надію в серці, що в Новому 2017 році ми будемо мати сили та натхнення боротися, розвиватися та змінювати країну на краще.

Віримо, що прийдешній рік буде роком оновлення та принесе нам доленосні зміни.

Нехай Новий рік та Різдво Христове наповнять Ваші серця вірою в дива, світлом та благополуччям.

Щиро зичимо Вам невичерпного джерела сил, наснаги, успіхів у професійній діяльності, злагоди та щастя!

Бажаємо, щоб новий рік став щедрим на любов, радість і добро.

З повагою
Ігор Червоненко,
голова правління ГС «АПАУ»


Шановні колеги, дорогі працівники фармацевтичної галузі, щиро вітаємо вас зі святом Нового року та Різдвом Христовим!

Рік, що минає, був непростим — насиченим буремними подіями у політичній та економічній сферах держави.

Але ми впевнені, що наступний рік буде світлим, яскравим та плідним для нашої галузі.

Попереду на нас чекають нові перемоги та досягнення.

Бажаємо вам, щоб 2017 рік Вогняного Півня став для всіх нас роком перемог та добрих змін.

Нехай новий рік подарує нам більше радості, тепла, буде щедрим, додасть усім нам наснаги та любові.

Щиро бажаємо вам мирного неба над головою, здоров’я, добробуту та сімейного затишку.

З повагою
Петро Чепель,
голова правління ВГО «АПАУ»


Вельмишановна фармацевтична сім’я України!

Маю за велику честь від свого імені та імені членів ГО «Всеукраїнська фармацевтична палата» поздоровити вас та ваші родини з Новим 2017 роком та Різдвом Христовим !

Шановні колеги, що працюють у системі підготовки фармацевтичних кадрів, післядипломної освіти, на виробниц­тві, у дистрибуції, аптечній мережі всіх форм власності, державних регуляторних органах, які забезпечують безперебійно необхідними ліками наших братів та сестер, боронять Неньку-Україну на Сході! Бажаємо вам соколиного здоров’я, лебединого кохання, наснаги та Божої благодаті для досягнення ваших мрій, мирного неба.

З повагою
Олег Клімов,
голова правління ГО «Всеукраїнська
фармацевтична палата»,
член ради Міжнародної фармацевтичної федерації (FIP)


Дорогі друзі!

Від щирого серця вітаю вас з улюбленими і світлими святами — Новим роком та Різдвом Христовим! Це дні наповнені світлом радості, веселощів, очікуванням дива й казки, душевним теплом і надією.

Бажаю щастя, добра, радості і, звичайно, миру і злагоди в житті. Нехай кожен день приносить лише хороші новини і буде сповнений здобутками і приємними несподіванками, щоб кожен з вас домігся успіху в своїй справі.

Мирного неба і мирної праці всім нам в новому році, розвитку і процвітання, радості і благополуччя. З Новим роком!

Віктор Чумак,
експерт фармацевтичного ринку


Шановні колеги!

Напередодні Нового року та Різдва Христового, окрім побажань здоров’я, щастя, достатку і миру, хочемо звернутися до фахової спільноти із закликом до об’єднання зусиль заради повернення поваги до нашої професії! Популістські та недалекоглядні дії у сфері забезпечення населення лікарськими засобами, що спостерігаються останнім часом, нівелюють усі досягнення, що десятиліттями здобували ми разом з вами, працюючи на благо людей. Віримо, що більшість людей з десятків тисяч членів нашої великої професійної громади є справжніми патріотами фармації. Мріємо, що наша професія, яка покликана нести радість здорового життя людям, буде нам приносити моральне й матеріальне задоволення. Тож бажаємо усіх благ, гараздів і щоб мрії збувалися!

З повагою
Костянтин Косяченко,
доктор фармацевтичних наук,
заслужений працівник фармації України,
голова ГО «Спілка працівників фармації»,
завідувач кафедри технології ліків НМУ
ім. О.О. Богомольця


Шановні колеги!

Хочу щиро привітати всіх працівників галузі з Новим роком і Різдвом Христовим. Нехай Новорічні свята та величне Різдво Христове дарують нам душевний спокій і щастя, тепло і затишок, радість зустрічей з рідними та близькими, а Україні — мир і процвітання!

Наша професія потребує самовідданого служіння, відповідального виконання професійних обов’язків. Давайте будемо й надалі динамічно розвиватися для здійснення своєї основної місії — нести здоров’я людям.

Бажаю, щоб новий рік став часом закріплення здобутків та часом для реалізації нових планів і завдань.

Тетяна Котляр,
голова правління ГС «ФАРМУКРАЇНА»


Дорогі друзі, колеги!
Щиро вітаю вас з Новим 2017 роком!

Хочеться, щоб Новий рік був щед­рим на перспективні проекти, плідну працю, щоб усе, що ми запланували, було обов’язково реалізоване, а все, про що мріємо, — неодмінно здійснилося. Нехай відійде в минуле все прикре й образливе, а в новому році життя поверне в нове благодатне русло.

Від щирого серця бажаю зустріти Різдвяні свята в піднесеному настрої, зі світлими помислами та добрими намірами, щоб у кожній родині був достаток і затишок, щоб були здорові ваші рідні та близькі, а радість приходила до ваших осель і в будні, і в свята.

Іван Сорока,
президент Українського медичного клубу,
відповідальний секретар Світової Федерації
Українських Лікарських Товариств


Прийміть найщиріші вітання з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим!

Бажаю вам зустріти свята у піднесеному настрої! Нехай новий рік буде щед­рим на цікаві плани та творчі успіхи, стане невичерпним джерелом сил та натхнення, звершень, миру, процвітання та добробуту!

І хай яскрава Різдвяна зірка подарує нам благословення, радість і надію!

Ольга Хмельницька,
голова правління
ПОГО «Асоціація працівників фармацевтичної галузі»


Шановні колеги !

Вінницька обласна асоціація фармацевтів «Кум Део» щиро й сердечно вітає вас з Новим роком та Різдвом Христовим! Бажаємо вам, вашим колективам свіжих сил для нових звершень, творчих успіхів у професійній діяльності, родинного затишку і злагоди, добробуту, вірних друзів та надійних партнерів у добрих справах!

З повагою
Лариса Просяник,
голова правління ГО «Вінницька обласна асоціація фармацевтів «Кум Део»


Дорогі мої колеги та друзі!

Ще один рік відходить у минуле, і знову Різдвяна зірка сходить над землею. Нехай ці світлі зимові свята принесуть радість і спокій до ваших осель, стануть початком нових досягнень та здобутків задля процвітання нашої країни.

Від усього серця бажаю вам знай­ти в ньому яскраві враження і приємні сюрпризи, довгоочікувані перемоги та незабутні зустрічі, незламність духу та міцність здоров’я.

Щасливого Нового року і веселого Різдва!

Віктор Хоменко,
доктор фармацевтичних наук,
професор, завідуючий кафедрою фармакології
та фармації Донецького національного
медичного університету
ім. Максима Горького


Шановні колеги!

Щиросердно вітаю вас з Новим роком та Різдвом Христовим!

Відходить в історію 2016 рік. Він був непростим, але хочеться, щоб у нашій пам’яті все ж залишилися лише гарні події, радісні моменти, досягнення та здобутки. У новий 2017 рік ми входимо з новими сподіваннями — тож нехай він принесе в наше життя більше гармонії, тепла, розуміння з боку близьких людей, друзів, партнерів по бізнесу! Нехай світле свято Різдва Христового наповнить нас вірою і надією, любов’ю і всепрощенням — всім кращим і чистим, про що ми мріємо, і чого бажаємо нашим дітям!

Хай Син Божий у новому році щедрою рукою засіває усіх щастям, здоров’ям та достатком.

Михайло Півнюк,
директор ДВТП «Волиньфармпостач»


Шановні колеги!

Прийміть щирі вітання та найкращі побажання з нагоди Нового 2017 року та Різдва Христового!

Нехай невід’ємними ознаками наступного року стануть для вас стабільність та злагода, благополуччя і процвітання. Нехай лише в спогадах залишаться втрати, негаразди та епідемії.

Бажаємо вам у рік Півня завзяття та рішучості, поваги й натхнення, професійних та особистих досягнень, нових друзів та партнерів, яскравих та щасливих подій, усього найкращого!

З повагою
Олена Пруднікова
від імені членів ГО «ВО Миколаївська
фармацевтична асоціація «Фармрада»


Вельмишановні колеги!

Сердечно вітаю вас з чарівними зимовими святами — Новим роком та Різдвом Христовим! Напередодні наступаючого свята щиро зичу вам, щоб у родинах панували добробут та злагода, міцне здоров’я та любов стали запорукою щастя, а наші діти жили під мирним небом.

Нехай Господь благословить нашу Україну, а світло Віфлеємської зірки принесе спокій кожній родині, напов­нить серця добром і любов’ю!

Людмила Горюнова,
голова правління Київської обласної асоціації аптечних працівників,
заслужений працівник фармації України


Шановні колеги! Дорогі друзі!

Підходить до завершення рік, що в сумі цифр має дев’ятку, — символ випробування та переходу на новий рівень розвитку.

Ми з вами це відчули — непросту долю нашої країни, велику пожертву нашій волі та свободі. Багато хто з нас надав допомогу військовим, що відстоюють можливість існування нашої держави взагалі. Багато хто допомагав пораненим, волонтерам.

Але був і внутрішній фронт. На ньому громадськість продовжує вести боротьбу з безсистемністю та непрофесійністю!

Але ми все ж на шляху еволюції, на шляху встановлення зрозумілих відносин бізнесу і влади, втілення якісного фармацевтичного обслуговування пацієнтів!

Вітаємо вас, любі працівники фармації, з наступаючим Новим роком! Він буде гарним і радісним, оскільки у своїй магічній цифрі несе нам надію, філософське сприйняття світу в його багатообразних проявах!

Нехай у ваших душах завжди сяє Сонечко і живе Безумовна любов до всіх оточуючих! Горять новорічні, яскраві та різнокольорові вогні гірлянд у ваших ніжних та люблячих очах!

Несіть і в новому році в світ добро і професіоналізм. Нехай береже вас Ангел Любові!

Вітаємо вас, любі наші, з наступаючим Новим 2017 роком. Щастя в вашій хаті, успіху в роботі та миру в навколишньому просторі! Бо ми того ВАРТІ!

Слава нам! Слава Україні! Ура новому 2017 року!

Тамара Литвиненкова,
голова правління ГО «Фармацевтична асоціація
Дніпропетровської області»


Усіх друзів, колег та партнерів щиро вітаю з Новим роком та Різдвом Христовим!

Яким би непростим не був рік минулий, бажаю всім взяти з нього у рік наступний лише гарні спогади, моменти особистих та спільних перемог.

Новий рік — це завжди сподівання на позитивні зміни, очікування чогось світлого, доброго, чарівність зимової казки. Тож хай буде ваше життя схожим на добру казку, хай здійсняться новорічні бажання, прихильною буде доля, а кожен новий день — сповнений радості і душевного тепла.

Миру, здоров’я і добробуту вам і вашим родинам!

З повагою
Руслан Світлий,
генеральний директор КП «Фармація»


Шановні колеги, друзі!

Вітаю вас всіх з наступаючим Новим 2017 роком!

Так повелося, що в Різдвяні дні люди замислюються над тим, що реалізовано за цей період і чому не вдалося зробити більше. У ці свята потрібно забути про всі негаразди й невдачі, щиро повірити в диво, і воно обов’язково станеться!

Сподіваюся, що в новому році вам вдасться зберегти свої здобутки і відкрити нові сторінки успіху. Злагоди та миру всім нам!

Володимир Синяк,
генеральний директор «Рівнефармація»


Команда Асоціації «Оператори ринку медичних виробів» (AMOMD) вітає шановних колег, друзів та партнерів з яскравими і світлими святами — Новим 2017 роком та Різдвом Христовим!

Щиро бажаємо вам сімейного щастя і благополуччя, взаєморозуміння і гармонії. Нехай ваші сім’ї, надійні тили, завжди будуть для вас джерелами радості й душевної рівноваги, обдаровують вас своїм теплом і підтримкою.

Нехай робота, невід’ємна частина нашого життя, буде стимулом для самовдосконалення, можливістю реалізуватися і в повній мірі розкривати свій потенціал, втілювати в життя найсміливіші та найвиваженіші проекти.

Нехай прийдешній новий рік ще більше згуртує нас та буде спов­нений нашими спільними перемогами на благо розвитку ринку медичних виробів в інтересах зростання нашої країни.

Мир вашому дому і чистого неба над головою!

З Новим 2017 роком та Різдвом Христовим!

Асоціація
«Оператори ринку медичних виробів»


Шановні колеги, шановні пані та панове!

Щиро вітаємо вас від імені Комітету охорони здоров’я Європейської Бізнес Асоціації з Новим роком та Різдвом Христовим!

2016 рік був активним та багатим на події, несподіванки та досягнення.

Нехай новий 2017 рік надихає вас на нові звершення, додає наснаги, сил та креативності у складний період реформування системи охорони здоров’я в нашій країні, принесе користь населенню і сприятиме інвестиційній привабливості для ведення бізнесу в Україні!

Нехай святкові дні будуть радісними, теплими та затишними! Миру та добробуту вам і вашим сім’ям!

Комітет охорони здоров’я
Європейської Бізнес Асоціації


Шановні друзі та колеги!

Прийміть найщиріші й найкращі вітання з нагоди Нового 2017 року і Різдва Христового!

Нехай ці світлі зимові свята наповнять вас особливим душевним піднесенням, даруючи відчуття очікуваного оновлення, приємних несподіванок, та зміцнять віру у світле й щасливе майбутнє.

Щиро бажаємо вам і вашим рідним міцного здоров’я, благополуччя і стабільності, невичерпної енергії та втілення найзаповітніших мрій. Нехай усюди в новому році вас супроводжує успіх і удача, а яскрава Різдвяна зірка дарує радість і надію!

З найкращими побажаннями
Асоціація виробників інноваційних ліків «АПРАД»


Дорогі колеги!

5678658Від імені Асоціації представників міжнародних фармацевтичних виробників України «AIPM Ukraine» прийміть найщиріші вітання з Новим роком та Різдвом Христовим! Нехай ці свята принесуть вам і вашим родинам процвітання, добро і злагоду.

Рік, що минає, був насичений напруженою працею, важливими змінами та цікавими подіями. Багато чого виконано, але попереду ще чимало роботи. Отож, хочеться побажати вам невичерпної енергії та творчої наснаги, натхнення, нових можливостей та звершень!

Нехай новий 2017 рік буде світлим, щасливим та мирним, а Різдво Христове наповнить ваші серця любов’ю, надією і вірою! Щастя вам, подальших професійних досягнень, родинного затишку та добробуту!

Дякуємо всім вам за співпрацю та вітаємо вас з Новим роком та з Різдвом Христовим!

З повагою
колектив AIPM Ukraine


Шановні наші друзі та партнери! Редакція «Щотижневика АПТЕКА» приєднується до всіх щирих побажань та теплих слів. Нехай сила Новорічних свят сповнює нас всіх новими мріями і сподіваннями, принесе багато добра, тепла і радощів, рік буде щедрим на нові злети, звершення й творчі здобутки. Хай Різдвяна зірка об’єднає всіх чистим світлом незгасимих чеснот і цінностей. Казкових та веселих свят!

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Цікава інформація для Вас:

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті