Увага! Сума організаційного внеску зменшена

Шановні колеги!

Час спливає дуже швидко, до VІІ Національного з’їзду фармацевтів залишилося не так багато часу. Ми вдячні вам за розуміння важливості та водночас складності такої події для фармацевтичної галузі, а також за пропозиції, що надходять, і знаємо, що лише разом нам вдасться зробити форум дійсно видатною подією для усієї галузі.

Шановні колеги, шановна фармацевтична спільното, ми маємо нагоду нагадати про те, що відповідно до наказу МОЗ України від 05.05.2010 р. № 382 створено Організаційний комітет з підготовки та проведення VІІ Націо­нального з’їзду фармацевтів. У Міністерстві охорони здоров’я України відбулася нарада, на якій були присутні представники фармацевтичних компаній, громадських організацій (асоціацій), вітчизняних виробників лікарських засобів. Одним із питань, які обговорювалися, було зменшення суми організаційного внеску, який становив 1970 грн. за одного делегата.

За підсумками наради було визначено, що за умов наявності коштів спонсорів, які виявили бажання взяти участь у підготовці та проведенні з’їзду, сума організаційного внеску може бути зменшена і на сьогодні вона становить 1200 грн.

Шановні колеги, повідомляємо вам, що усім організаціям та установам, які пере­рахували на рахунок з’їзду організаційний внесок у сумі 1970 грн., різницю буде повернено.

Організаційний комітет
VII Національного з’їзду фармацевтів

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Олег 16.05.2010 2:27
Очень интресно но дорого. Я бы заказал по 500 грн 10 сотрудникам.МЗ Украины должны бесплатно организовывать конференции - бюджет на здравоохранение - 4000000000 гривень !
Ігор 17.05.2010 1:30
А учитывая все "законные" поборы выполняемые ДП от МЗС , то и 500 много .

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті