Зі святом Весни, чарівні наші пані!

Дорогі, шановні, улюблені жінки!

107957Прийміть найщиріші вітання з Вашим святом! З нашим святом! З весняним святом!

Прийміть слова вдячності за Вашу любов, за Вашу дружбу, за самовіддачу, за те, що завдяки Вам обертається весь цей світ.

Завдяки Вам ми розуміємо, що таке життя. Завдяки Вам ми можемо посміхатися. А головне — завдяки Вам ми можемо кохати!

Ви — берегині родинного затишку. Ви — наше натхнення і наша опора.

Нехай жіноче щастя буде Вам нагородою за відданість і терпіння!

Нехай Ваше життя розквітає, наповнюючись новими, яскравими барвами!

Здоров’я, благополуччя та невичерпної любові!

Щиро Ваш,
Андрій Шипко,
народний депутат України


Шановні колеги, дорогі жінки фармації!

107959Сердечно вітаю Вас зі святом, яке символізує весну, любов і красу — Днем 8 Березня.

Усе найдорожче, що є в житті — щастя, кохання, радість — даруєте Ви, наші любі жінки. Саме Ви робите нас, чоловіків, кращими, добрішими, більш мужніми та сильними.

Нехай Ваше життя буде сповнене любові та світла, а серце ніколи не залишають надія і любов. У цей святковий день бажаю Вам творчої наснаги, цілеспрямованості, здоров’я і щастя, квітів та посмішок, родинного затишку, благополуччя, гарного настрою, підкорення нових вершин та сердець.

Залишайтеся завжди по-весняному жіночними та чарівними.

Зі святом Вас, дорогі жінки!

З великою повагою
та сердечною вдячністю
Валентин Черних,
ректор НФаУ, академік НАН України


107962Колегам-фармацевтам, представницям медицини, усім чарівним шанувальницям цього щотижневика бажаю квітів та мирного неба, достатку в будні, успішних подій щоденно, в свята — подарунків!

Зичу, щоб поруч завжди були вірні друзі, а вдома — чекали з ніжністю рідні.

Мудрості душевної та красивого буття в день весняного свята і назавжди!

З пошаною
Петро Багрій,
Президент Асоціації
«Виробники ліків України»


Дорогі наші пані!

107967Прийміть найщиріші вітання з нагоди свята весни, ніжності та кохання – 8 Березня.

Дякую Вам за красу та розум, за мудрість та терпіння, за виняткове вміння йти по життю поруч з чоловіками та порівну ділити і радість, і горе.

Ви надаєте нам нових сил, допомагаєте стати кращими, добрішими, впевненішими у собі. Для цього необхідні особливий жіночий такт, інтуїція, терпіння, витримка, напруження душевних сил — ті дивовижні якості, яких так часто не вистачає чоловікам.

Нехай Ваші турботи будуть приємними, а кожен день — зігрітий щастям, присутністю рідних, близьких, коханих, наповнений новими відкриттями та здобутками!

Олег Клімов,
голова правління ГО «Всеукраїнська фармацевтична палата»,
член Ради Міжнародної
фармацевтичної федерації


Шановні жінки!

107958Вітаю Вас зі святом весни, любові та краси — Міжнародним жіночим днем 8 Березня!

Ваша мудрість, доброта й всепереможна любов підтримують і оберігають на життєвих шляхах, допомагають у вирішенні найважливіших проблем. Від усієї душі зичу Вам здійснення усіх задумів та планів! Бажаю, щоб кожен день Вашого життя був світлим та сонячним, дарував радість творчого натхнення, приємні несподіванки і душевний комфорт.

З повагою
Ігор Червоненко,
голова ГС «Аптечна професійна
асоціація України (АПАУ)»


Дорогі жінки!

107960Щиро вітаю Вас із чудовим святом — Міжнародним жіночим днем 8 Березня.

Усе найсвітліше, що є у нашому житті — весна, радість, щастя, кохання, народження дитини — пов’язане з Жінкою — берегинею роду людського.

У цей святковий день бажаю Вам міцного здоров’я, сяючої краси, безмежного кохання, жіночого щастя, благополуччя та впевненості в завтрашньому дні.

Нехай доля буде привітною, життя дарує незабутні миттєвості та грає всіма кольорами веселки, а рідні, близькі та друзі створюють навколо Вас ауру добра і взаєморозуміння.

З повагою
Петро Чепель,
голова правління ВГО «Аптечна професійна асоціація України»


Дорогі жінки!

107963Від усього серця вітаю Вас зі святом весни, краси та ніжності — з Вашим святом!

Бажаю, щоб кожен Ваш день наповнювали сонячний настрій, безмежна любов та радість, а в житті було багато приводів для оптимізму. Будьте завжди усміхненими, сповненими надій та такими ж витонченими і прекрасними, як сама весна.

Хай буде спокій і достаток у Ваших сім’ях, хай сонце завжди зігріває Ваші душі, а вдома та на роботі зустрічають розуміння і підтримка чоловіків!

Щастя Вам, добра і краси!

З повагою
Валерій Печаєв,
президент Об’єднання організацій роботодавців медичної та мікробіологічної промисловості України,
член Колегії МОЗ України


Любі жінки!

107966Cердечно вітаю Вас зі святом, яке розпочинає весну, — 8 Березня. У нинішній час воно має для нас велике значення, бо особливо цінними є кожна усмішка, кожен добрий і теплий погляд, кожне слово, сказане з душею.

Нехай завжди у Вашому серці і житті сяє сонце і живе любов. Ваша мудрість і душевність, підтримка, розум змушують і допомагають рухатися вперед і нам, чоловікам, і нашій країні.

Зі святом Вас, наші любі і прекрасні берегині!

Михайло Півнюк,
директор ДВТП «Волиньфармпостач»


Шановні колеги, друзі, партнери!

107969Здавна так повелося, що 8 Березня ми святкуємо свято весни і вшановуємо своїх коханих дружин, матусь, сестер і донечок, висловлюючи їм нашу найщирішу вдячність і повагу за їхню любов, турботу, за все, що вони роблять для нас.

У фармацевтичній галузі в цілому та в КП «Фармація» зокрема працює дуже багато жінок, які щоденною працею роблять свій внесок у зміцнення здоров’я всіх українців. А що може принести людині більшу радість, ніж здоров’я її рідних та близьких? Тож і Вам, дорогі колеги-жінки, партнери та друзі, я зичу міцного здоров’я, добробуту і, звичайно ж, — кохання. Нехай завжди відчувається підтримка Ваших чоловіків, а весна принесе Вам найтепліші зустрічі, найщасливіші миттєвості і залишить найнезабутніші спогади.

З повагою
Руслан Світлий,
генеральний директор КП «Фармація»


Любі жінки! Шановні колеги!

107961Зима відступає разом з холодом і зневірою. І весна приходить для Вас, дорогі наші жінки!

Щиро бажаю Вам міцного здоров’я, світлої весняної надії, добра і бажаного, гідного Вас успіху. Хай кожен день буде сонячним і безтурботним, даруючи Вам гарний настрій, тепло та повагу від рідних і близьких!

Віктор Чумак,
експерт фармацевтичного ринку


Дорогі жінки!

107964Прийміть щирі вітання з нагоди чудового весняного свята — Міжнародного жіночого дня! Ця пора року завжди асоціюється з початком нового і чогось кращого. Це свято пробудження природи, а саме жіночим покликанням є дарувати життя і наповнювати його високим змістом любові, добра і краси.

Щиро дякую, дорогі матері, дружини, бабусі, сестри, колеги за життя і турботу, за безмежну душевну щедрість, за тепло Ваших сердець. Нехай збуваються всі Ваші мрії, а ми про це потурбуємося!

Олександр Гудзенко,
заслужений працівник
охорони здоров’я України,
доктор фармацевтичних наук


Милі жінки!

107965Щиро вітаю Вас зі святом весни, любові та краси — Міжнародним жіночим днем 8 Березня!

Яким недосконалим був би світ, якби у ньому панували тільки чоловіча логіка, розум та тверезий розрахунок і не було б тієї чуйності, емоційності, здатності радіти кожній дрібниці життя, притаманній жінці! Нехай світ посміхається Вам, а Ви йому обов’язково даруйте свої посмішки у відповідь.

Віктор Хоменко,
завідувач кафедри управління
та економіки фармації
Донецького національного медичного університету ім. Максима Горького


Щиро вітаємо найчарівнішу частину нашої професійної спільноти зі святом Весни!

107968У фармації — жіноче обличчя. І серце жіноче. Адже виконання високої місії милосердя, що закладено в моральні основи нашої професії, під силу тільки ніжним жіночим серцям, дбайливим рукам та люблячим душам. Наша чоловіча доля — бути опорою, міцним плечем та надійним партнером у спільній справі. Тож у цей прекрасний весняний день дозвольте побажати Вам, дорогі жінки, кохання, наснаги, достатку, миру та задоволення від професії і від життя!

З повагою
Костянтин Косяченко,
голова ГО «Спілка працівників фармації», заслужений працівник фармації України,
доктор фармацевтичних наук


Дорогі жінки!

108019Маю за честь від чоловічої частини Асоціації «Оператори ринку медичних виробів» привітати Вас зі святом весни!
Нехай у Вашій душі в будь-який час року буде весна, а серце завжди переповнюється любов’ю.
Нехай кожен день радує Вас увагою та турботою близьких, життя сповнюється новими враженнями, позитивними емоціями та яскравими відкриттями!

Затишку, любові, добра і процвітання!
Зі святом!

Павло Харчик,
президент Асоціації «Оператори ринку медичних виробів»


Дорогі колеги!

108020_01У переддень 8 Березня, який уособлює для нас свято ніжності, всепрощаючої материнської любові, весняного оновлення і світлих надій, редакція «Щотижневика АПТЕКА» висловлює всім жінкам сердечні вітання, побажання добра і щастя, миру і злагоди, радощів і поваги від рідних і близьких, щирого захоплення від коханих і дорогих Вам людей!

Прекрасний образ жінки — у серці й долі кожного: відчуттям тепла і ласки ніжних маминих рук, благодаті бабусиної молитви, незабутнім першим коханням, вірністю дружини, довірливими обіймами донечок і онучок.

Бажаємо Вам вічної молодості і краси, ніжності і чарівності, великого земного щастя та гарного весняного настрою! Щоб кожен день для Вас був сонячним і радісним, дарував приємні несподіванки і душевний комфорт!

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Цікава інформація для Вас:

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті