Що робити, коли організм страждає від спраги?

Вода — це без перебільшення життєдайний ресурс, адже вона вкрай необхідна для збереження здоров’я кожної людини. Проте багато хто ставиться до вживання води легковажно й не акцентує уваги на тому, коли, скільки та якої рідини вживає. Щоб нагадати людству про роль води, щороку 22 березня відзначається Всесвітній день води. Це зайвий привід поговорити про важливість вживання води для підтримки здоров’я людини і відповідального ставлення до свого здоров’я взагалі. Оскільки мало хто замислюється над тим, чи достатньо води він п’є, то навряд чи пояснює свої проблеми зі здоров’ям порушенням водно-сольового балансу. І дарма! Адже відомо, що нестачу води в організмі пов’язують із втомою, браком енергії, запамороченням, зниженням розумової та фізичної працездатності, головним болем, сухістю шкіри тощо. Проблема недостатнього вживання води не оминула й українців. То ж настав час її вирішувати! Про те, скільки наших співвітчизників страждають від зневоднення, та як цьому зарадити, і піде мова далі.

108241Незважаючи на наявність великої кількості інформації щодо необхідності вживання достатньої кількості води, українці й досі не мають чіткого розуміння щодо важливості питного режиму. Підтвердженням цього стали результати все­українського багатоцентрового обсерваційного дослідження ВЕСНА, проведеного силами Всеукраїнської громадської організації «Асоціація превентивної та антиейджинг медицини». Під час дослідження особливий акцент було зроблено на споживанні води українцями. І, як засвідчили результати, кожен другий опитаний українець страждає від зневоднення через недостатнє вживання води під час роботи чи прогулянок, підміни води кавою, чаєм тощо.Чи це не привід звернути увагу на питний режим і дотримуватися основних правил щодо гідратації?

Тим, хто твердо вирішив зайнятися власним здоров’ям і почати вживати достатню кількість рідини, стане в нагоді помічник, який втамує спрагу організму, виведе з нього токсини та покращить самопочуття. І його можна знайти на полицях аптек! Спеціальна вода для регідратації та дезінтоксикації організму ReO від фармацевтичної корпорації «ЮРІЯ-ФАРМ» розроблена для максимально швидкого всмоктування води та електролітів, а також дезінтоксикації організму. Вона має добре збалансований водно-сольовий склад (таблиця), не містить консервантів, барвників і вуглеводів.

Таблиця Склад спеціальної води для регідратації та дезінтоксикації організму ReO
Компоненти Вміст
Na+ 900 мг/л
К+ 160 мг/л
Mg2+ 50 мг/л
Са2+ 50 мг/л
СL 1600 мг/л
НСО3 300 мг/л
Сорбітол До 90 мг/л
Вуглекислота 0,05–0,3%
Мінералізація — 2500–3000 мг/дм3

Споживання води ReO актуальне при станах, що супроводжуються зневодненням та інтоксикацією організму. Такі симптоми можуть виникати у разі: токсикозу у вагітних, спекотної погоди, фізичних навантажень, гострих кишкових інфекцій, алкогольної інтоксикації, отруєння, діареї, підвищеної температури тіла.

Спеціальна вода для регідратації та дезінтоксикації організму ReO має приємний солонуватий смак, легко п’ється і може споживатися навіть при нудоті. Отже, за наявності такого помічника настав час налаштуватися на зміни у способі життя!

ReO — коли звичайної води замало!

Прес-служба «Щотижневика АПТЕКА»
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті