Законопроект щодо сприяння інвестиційним проектам з виробництва фармпродукції опрацьовуватиметься робочою групою

13 Червня 2017 2:34 Поділитися

113334Об’єднання організацій роботодавців медичної та мікробіологічної промисловості України (далі — ООРММПУ) повідом­ляє, що в Парламенті розглянули пропозиції організації до законопроекту «Про внесення змін до пункту 4 розділу XXI «Прикінцеві та перехідні положення» Митного кодексу України (щодо сприяння інвестиційним проектам з виробництва лікарських засобів та медичних виробів)» (реєстраційний № 4509). Так, Комітет Верховної Ради України з питань податкової та митної політики зауважив, що після прийняття даного проекту документа в першому читанні буде створено робочу групу для розгляду пропозицій і до її складу, зокрема, будуть включені представники ООРММПУ та Асоціації «Оператори ринку медичних виробів».

ВЕРХОВНА РАДА УКРАЇНИ

Комітет з питань податкової та митної політики

від 8 червня № 04-27/10-327(134897)

Асоціація «Оператори ринку

медичних виробів»

Об’єднання організацій роботодавців

медичної та мікробіологічної

промисловості України

Комітет Верховної Ради України з питань податкової та митної політики розглянув пропозиції, надані Асоціацією «Оператори ринку медичних виробів» (вих. від 05.05.2017 р. № КЛ-014-2017) та Об’єднанням організацій роботодавців медичної та мікробіологічної промисловості України (вих. від 06.04.2017 р. № 01/120) до проекту Закону України «Про внесення змін до пункту 4 розділу XXI «Прикінцеві та перехідні положення» Митного кодексу України (щодо сприяння інвестиційним проектам з виробництва лікарських засобів та медичних виробів)» (реєстраційний № 4509), поданий народним депутатом України К.В. Яринічем 22 квітня 2016 р., та інформує про наступне.

За результатами розгляду законопроекту у першому читанні Верховною Радою України буде доручено Комітету з питань податкової та митної політики доопрацювати зазначений законопроект з урахуванням внесених зауважень і пропозицій суб’єктів права законодавчої ініціативи та підготувати його для розгляду Верховною Радою України у другому читанні.

Для підготовки та розгляду пропозицій у Комітеті буде створено робочу групу, до складу якої будуть включені представники профільних міністерств і відомств, асоціацій, громадських об’єднань та інших суб’єктів господарювання.

Представники Асоціації «Оператори ринку медичних виробів» та ООРММПУ в обов’язковому порядку будуть включені до вищезазначеної робочої групи. Про зазначене вас буде повідомлено додатково.

Н.П. Южаніна, голова Комітету
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Цікава інформація для Вас:

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті