Звільніть свої ноги від тягаря втоми!

Протягом усього дня наші ніжки невпинно трудяться: з ранку і до пізнього вечора ми знаходимося в русі, часто носимо не надто зручне взуття, тривалий час проводимо в положенні стоя­чи — в транспорті, магазинах, на кухні. Ось так і виходить, що додому повертаєшся з відчуттям втоми в ногах. В результаті втома і тяжкість у ногах можуть зіпсувати настрій і плани на вечір та принести такий небажаний дискомфорт у ваше життя.

Ноги є тією частиною тіла, на яку припадають великі навантаження, особливо якщо весь день доводиться проводити в положенні стоячи, ходити або бігати.

Так, багато жінок скаржаться на відчуття втоми, тяжкості та болю в ногах, що не в останню чергу пов’язано з носінням підборів. Це не дивно, адже кожна з нас хоче відчувати себе красивою та бажаною, та щоб всі чоловічі погляди були прикуті саме до неї.

А який чоловік не задивляється на красиві жіночі ноги? Ось і ми, жінки, намагаємося відповідати та одягаємо високі підбори, не звертаючи увагу на втому та тяжкість у ногах. Проте під кінець дня перестаєш думати про красу і грацію, хочеться негайно зняти взуття і дати ногам хоч невеликий перепочинок.

Важливо своєчасно подбати про здоров’я, а значить — красу і комфорт ніг. Сьогодні існує безліч послуг, що допомагають підтримувати красу та здоров’я ніг, таких як спа-процедури, масажі, грязелікування, відвідування басейну та ін. Проте все це потребує значних часових затрат, в той час коли і протягом дня можна повернути відчуття комфорту і позбутися втоми, що накопичилася за дов­гий робочий день.

Для тих, хто не з чуток знайомий з відчуттям тяжкості в ногах, та тих, хто хоче завжди виглядати неперевершено, сьогодні з’явилася новинка-«рятівник» — крем для легкості ніг Цедралекс™ на основі екстракту корсиканського цитрону.

Він є першим* косметичним кремом від компанії «Серв’є Хелскер», розробленим для миттєвого полегшення відчуття втоми, тяжкості та розпирання в ногах.

До складу крему Цедралекс™ входить багато активних компонентів, що допомагають полегшити неприємні відчуття в ногах.

В ЧОМУ СЕКРЕТ ЕФЕКТИВНОСТІ ПРОДУКТУ?

Корсиканський цитрон — це особлива рослина сімейства цитрусових, яка росте тільки в теп­лому середземноморському кліматі і з давніх-давен славиться своїми цілющими властивостями. Багатий мінеральний і вітамінний склад цитрону використовувався як для лікування при різних захворюваннях, так і в косметології як протизапальний і тонізуючий засіб.

Плоди цитрону насичені кальцієм, фосфором, залізом, бета-каротином, аскорбіновою кислотою та необхідними людині вітамінами групи В.

У м’якоті зрілих плодів є фітонциди, глікозиди, а в шкірці — ефірні масла і кумарини. Голов­ні складові цедри цитрону — бергаптен, аурантіамарін, лімонен, флавоноїди і ліметин.

У дослідженнях, проведених за останні 15 років, встановлено позитивний вплив компонентів цитрусових на кровоносну систему людини завдяки їх протизапальним властивостям (Макарова Н.В. та співавт., 2010). Корсиканський цитрон має також приємний аромат, завдяки чому його використовують і в парфумерній промисловості (Венчеріні Н., 2012).

За результатами споживчого тестування крему Цедралекс™, в якому взяли участь 53 жінки**, миттєво, вже після першого застосування всі учасниці відзначили зменшення вираженості відчуття втоми, тяжкості і набряку в ногах більше ніж на 25%. Крім цього, була високо оцінена і текстура крему, яка повинна бути оптимальною, щоб не залишати слідів на одязі і добре всмоктуватися, — і за цим критерієм крем Цедралекс™ також отримав оцінку «добре» у 90% користувачів.

Крем Цедралекс™ приносить полегшення, дарує відчуття приємної прохолоди та інтенсивно зволожує шкіру ніг

Відомо, що важливим фактором, який зумовлює еластичність та зовнішній вигляд шкіри, є її зволоженість. Як зволожувальний агент в м’яких лікарських формах широко використовується гліцерин (Куценко С.А. та спів­авт., 2014).

Саме гліцерин та сквалан є основ­ними компонентами зі зволожувальними та пом’як­шу­вальними властивостями, що входять до складу крему Цедралекс™. Сквалан легко проникає через транс­епідермальний бар’єр, і тому може застосовуватися як провідник активних речовин через роговий шар шкіри (Калюжна Л.Д., 2005).

Завдяки цим активним компонентам, при застосуванні крему Цедралекс™, забезпечується заспокійлива дія на шкіру, її зволоження, що викликає приємне відчуття після нанесення.

Ментол, що є основним охолоджувальним агентом продукту, дарує також відчуття свіжості. Відомо, що різні охолоджувальні гелі, що містять ментол, здатні полегшувати легкі больові відчуття, а набряклість з ними усувається швидше (Олюнин Ю.А., 2005). Крім того, ментол, як і кофеїн, сприяє посиленню мікроциркуляції в шкірі, і ця властивість також позитивно впливає на полегшення болю (Годзенко А.А., 2009).

Завдяки поєднанню екстракту корсиканського цитрону та ментолу, крем Цедралекс™ приносить полегшення, дарує відчуття приємної прохолоди, інтенсивно зволожує шкіру ніг та насичує її корисними речовинами.

КОРОТКО ПРО ОСНОВНЕ

Варто відмітити, що крем Цедралекс™ пройшов жорсткий дерматологічний контроль та не потребує особливих запобіжних заходів в процесі використання за умови застосування згідно з рекомендацією­. Крем Цедралекс™ виготовляється на заводі у Франції і відповідає вимогам як європейського, так і українського законодавства щодо косметичних засобів.

Цедралекс™ крем: надайте легкість своїм ногам!

Прес-служба
«Щотижневика АПТЕКА»
*Під словом «перший» мається на увазі перший крем від компанії «Серв’є Хелскер» для легкості ніг на основі корсиканського цитрону.
**Внутрішні дані компанії «Серв’є Хелскер».
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті