Якісна фармацевтична освіта вже сьогодні

28 Серпня 2017 1:37 Поділитися

Київський національний університет технологій та дизайну (КНУТД) оголошує про останню у 2017 році хвилю прийому на навчання за спеціальністю 226 «Фармація, промислова фармація» за кошти фізичних та юридичних осіб на базі як споріднених, так і інших спеціальностей:

Навчання без відриву від виробництва (прийом на навчання на другий курс):

  • для вступників на основі освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста  для здобуття ступеня бакалавра (строк навчання 3 роки);

Денна форма навчання:

  • для вступників на основі базової та повної вищої освіти для здобуття освітнього ступеня магістра (строк навчання 1,5 роки).

Строки вступної кампанії:

Прийом заяв і документів: 28 серпня – 01 вересня 2017 р.

Проведення ВНЗ фахових вступних випробувань: 4-6 вересня 2017 р.

Оприлюднення рейтингового списку вступників: 08 вересня 2017 р.

Зарахування вступників: не пізніше 30 вересня 2017 р.

Освітній процес забезпечує кафедра промислової фармації КНУТД, яка сьогодні є одним з лідерів з підготовки спеціалістів та магістрів промислової фармації для фармацевтичної галузі України. На кафедрі працюють висококваліфіковані викладачі, кандидати та доктори наук, які є спеціалістами в різних галузях фармацевтичних, хімічних та біологічних наук.

За даними провідного  міжнародного  електронного  журналу CEOWORLD Magazine, який склав світовий рейтинг ТОП-100 найкращих наукових шкіл та університетів, які забезпечують випуск високваліфікованих спеціалістів в області медицини та фармації, фармацевтична школа КНУТД (єдина у пострадянському просторі) зайняла у 2017 році почесне 71 місце, випередивши відомі науково-освітні заклади Великої Британії, Австрії, Німеччини, Італії, Канади, Ізраїлю та інших країн.

Запрошуємо скористатися унікальною можливістю отримати перспективну спеціальність «Фармація, промислова фармація» в університеті з традиціями якісної фармацевтичної освіти вже сьогодні на базі як споріднених, так і інших спеціальностей.

ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ КНУТД:

Адреса: м. Київ, вул. Немировича-Данченка, 2, навчальний корпус 4, 2 поверх.

Телефон для довiдок: +38044-256-29-75

e-mail: [email protected]

Сайт університету: http://knutd.com.ua

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті