Масштабна пожежа сталася на фармацевтичному заводі в Білій Церкві

26 Вересня 2017 9:48 Поділитися

25 вересня 2017 р. на підприємстві «Біофарма» сталася надзвичайна подія. Повідомляється, що горіли складські приміщення, де зберігалася готова продукція. Про це повідомляється на сайті міської ради Білої Церкви.

Над ліквідацією надзвичайної ситуації протягом 4 год працювали підрозділи Державної служби України з надзвичайних ситуацій м. Біла Церква та району.

Відповідними службами були проведені заміри для виявлення можливих викидів шкідливих речовин у найближчому до надзвичайної ситуації мікрорайоні (вул. Карбишева).

Шкідливих речовин не виявлено. Загрози життю та здоров’ю жителів немає.

Проведені виміри відповідними службами показали лише незначне перевищення рівня продуктів горіння в повітрі.

На сторінці ПрАТ «Біофарма» у соціальній мережі Facebook повідомляється, що згідно із заявою директора компанії Андрія Обрізана, пожежа торкнулася тільки складських приміщень.

«25 вересня о 18:59 на складі сировини на заводі «Біофарма» в Білій Церкві виникла пожежа. Склад був зданий під охорону, спрацювала пожежна сигналізація, і оперативно відреагували місцеві представники державної служби надзвичайних ситуацій. В результаті інциденту ніхто не постраждав, пожежа була локалізована. Причини виникнення пожежі поки що невідомі. Інцидент обмежується складським об’єктом із сировиною і не впливає на виробництво препаратів з плазми та інших ліків. Ми висловлюємо щиру вдячність Білоцерківському пожежному відділенню за їх
професіоналізм та оперативну реакцію, міському голові Білої Церкви та голові району за їхню підтримку та допомогу. Дякуємо всім, хто звернувся до нас зі словами підтримки та пропозиціями щодо надання допомоги», – йдеться у повідомленні.

Прес-служба «Щотижневика АПТЕКА»

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті