6 жовтня спливає термін подачі документів на участь у конкурсі на зайняття вакантних посад фахівців з питань реформ МОЗ

04 Жовтня 2017 11:26 Поділитися

Наразі триває етап подання документів на перші вакансії, розміщені на порталі career.gov.ua, у рамках адміністративної реформи. Про це повідомив міністр Кабінету Міністрів Олександр Саєнко в рамках прес-конференції, яка відбулася 3 жовтня.

Уже 1567 анкет на 123 оголошені вакансії подано через портал www.career.gov.ua. Також кандидати подають документи в паперовому вигляді. Допущених до конкурсу кандидатів очікують кілька етапів оцінювання, що включатимуть: тестування аналітичних здібностей та здібностей щодо здатності працювати з інформацією; розв’язання ситуаційних завдань; тестування на знання законодавства; співбесіда.

«Сьогодні ми створили всі умови для того, щоб залучити як нових людей, так і найкращих професіоналів, які вже працюють на держслужбі. Спільно з експертами ЄС, Офісом реформ КМУ та громадськими експертами ми розробили чітку прозору процедуру конкурсів. Я закликаю всіх розуміти, що надважливим є чітке дотримання всіх конкурсних процедур та прозорість відбору», — підкреслив О. Саєнко.

«Тепер черга міністерств, що мають забезпечити конкурсний відбір. Але це є спільною відповідальністю влади та громадян. Тому ми запрошуємо громадськість слідкувати за прозорістю та дотриманням правил під час конкурсів на посади фахівців з питань реформ. Це вкрай важливо для забезпечення об’єктивності конкурсів. Також до моніторингу конкурсів долучиться Європейський союз», — додав Антон Ященко, виконавчий директор Офісу реформ КМУ.

Як ми вже повідомляли, у рамках реформування державної служби МОЗ України оголосило конкурс на зайняття вакантних посад фахівців з питань реформ апарату Міністерства:

  • генерального директора Директорату стратегічного планування та євроінтеграції;
  • генерального директора Директорату медичних послуг;
  • генерального директора Директорату громадського здоров’я;
  • генерального директора Фармацевтичного директорату;
  • генерального директора Директорату науки, інновацій, освіти та кадрів.

Кінцевий термін подачі документів для участі в конкурсі на зайняття вказаних вакансій — 06.10.2017 р.

За матеріалами www.kmu.gov.ua

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті