ТОВ «Санофі-Авентіс Україна» обурене рішенням суду про відхилення апеляційної скарги компанії

06 Жовтня 2017 5:58 Поділитися

ТОВ «Санофі-Авентіс Україна», що входить до складу глобальної компанії “Санофі” (Sanofi), глибоко розчароване рішенням Київського апеляційного господарського суду м. Київ про відхилення апеляційної скарги компанії, поданої з метою попередження незаконного, на переконання компанії, заволодіння її коштами.

З березня 2017 р. ТОВ «Санофі-Авентіс Україна» потерпає від дій шахраїв, які через незаконне, на думку компанії, судове рішення Господарського суду м. Київ, винесене на підставі підроблених документів, без врахування аргументів “Санофі” та з численними процедурними порушеннями, домоглися списання з її рахунків майже 50 млн грн. Особливе занепокоєння викликає той факт, що згадані шахрайські дії відбуваються за сприяння з боку судової системи та представників Державної виконавчої служби. Незважаючи на всі зусилля та вжиті передбачені законом заходи, апеляційний суд відхилив всі аргументи та докази компанії стосовно підробки первинних документів, що були підставою для позову, відмовив у проведенні експертизи оригіналів, проігнорував кримінальне провадження за фактом використання позивачами підроблених документів та навіть після того, як позивачі не виконали обов’язкову ухвалу суду та відмовилися надавати докази на підтвердження своєї позовної вимоги, виніс рішення на їхню користь.

Дане правове свавілля не лише чинить суттєві перешкоди діяльності ТОВ «Санофі-Авентіс Україна», а й є грубим порушенням зобов’язань України перед іноземними інвесторами та завдає значної шкоди інвестиційній привабливості країни в цілому.

Основним завданням ТОВ «Санофі-Авентіс Україна» є забезпечення безперебійного доступу українських пацієнтів до якісних інноваційних лікарських засобів. Компанія прагне зберегти право українців на доступні життєво необхідні ліки. Щоб захистити свої права та інвестиції в Україні, ТОВ «Санофі-Авентіс Україна» застосовуватиме всі доступні для неї правові механізми, зокрема, оскаржуватиме це свавільне рішення у Вищому господарському суді України та розглядатиме можливість офіційно розпочати вирішення даного спору вже в рамках міжнародного інвестиційного арбітражу проти держави Україна, що передбачено українсько-французькою Угодою про взаємне сприяння та взаємний захист інвестицій від 1994 р.

 

За матеріалами, наданими ТОВ «Санофі-Авентіс Україна»

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті