ІІI Міжнародна науково-практична конференція «KyivPharma–2017. Фармакологія та фармацевтична технологія в забезпеченні активного довголіття»

23 Листопада 2017 12:10 Поділитися

Дата проведення: 8 грудня 2017 р.

Місце проведення: 01601, Київ-11, вул. Немировича-Данченка, 2 (зал Вченої ради, корпус 1, 4-й поверх).

Реєстрація учасників о 9:00. Програму буде запропоновано додатково.

Київський національний університет технологій та дизайну (КНУТД) засвідчує вам свою повагу та має честь запросити до участі в ІІI Міжнародній науково-практичній конференції «KyivPharma–2017. Фармакологія та фармацевтична технологія в забезпеченні активного довголіття», яка проводиться під егідою Міністерства освіти і науки України, за підтримки Торгово-промислової палати України та з нагоди 15-річчя кафедри промислової фармації КНУТД. У її роботі візьме участь Жос Маринус, віце-президент Європейської логістичної асоціації, Брюссель.

Метою заходу є обмін науковим та практичним досвідом, поглиблення взаємовигідної співпраці представників підприємств, наукових установ, вищих навчальних закладів, адміністраторів охорони здоров’я, регуляторних органів, експертів та обговорення потреб та викликів вітчизняної фармацевтичної галузі.

За умов сучасних світових трансформаційних процесів Україна, незважаючи на виклики, послідовно інтегрується у Європейське Співтовариство шляхом переходу на технічні стандарти ЄС, підвищенням рівня підготовленості держави, суспільства та національної економіки до гармонізації зі структурами ЄС.

Фармацевтична галузь України також, попри труднощі та виклики, має бути готова до нових тенденцій ринку, можливої переорієнтації експорту українських ліків з ринків країн, де наступним часом, ймовірно, виникнуть певні бар’єри, до країн Західної, Центральної і Східної Європи, вирішення проблемних питань вітчизняних виробників, аптечних працівників, споживачів вже не тільки на державному рівні, а й на рівні ЄС.

Для обговорення перспектив розвитку фармацевтичної галузі та її євроінтеграції, проблемних питань виробників, аптечних працівників і споживачів, координації спільної діяльності, обміну досвідом з питань якісної підготовки спеціалістів для фармацевтичного сектору вітчизняної економіки в рамках конференції «KyivPharma–2017» буде проведено засідання Круглого столу–2017 на тему «Європейська інтеграція фармацевтичної галузі України: стан та перспективи».

Головні теми обговорення:

  • що відбувається з українською фармацевтичною промисловістю, логістикою в галузі охорони здоров’я;
  • як сприймаються українські виробники ліків та логістичні компанії в ЄС;
  • як би ми хотіли бути сприйнятими, що треба зробити, щоб зайняти достойне місце в  європейській бізнес-спільноті.

На ці та багато інших питань має відповісти конференція…

За результатами Конференції «KyivPharma–2017» і Круглого столу–2017 буде підготовлено відкритий лист спільного звернення представників фармацевтичної галузі до органів влади та громадськості.

Просимо повідомити про згоду участі в роботі Ш Міжнародної науково-практичної конференції «KyivPharma–2017», Круглого столу–2017 до 04.12.2017 р. 

Контакти організаторів:

  • Владислав Володимирович Страшний, завідувач кафедри промислової фармації КНУТД. Тел.: +38 (050) 311-42-62, e-mail: [email protected].
  • Володимир Іванович Бессарабов, відповідальний секретар конференції «KyivPharma–2017». Тел.: +38 (067) 235-33-92, e-mail: [email protected].
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті