Додаток 3 до Антикорупційної програми МОЗ України на 2017 рік

НАВЧАЛЬНІ ЗАХОДИ АНТИКОРУПЦІЙНОГО СПРЯМУВАННЯ МОЗ УКРАЇНИ


з/п
Назва та тематика заходу Строк проведення Цільова аудиторія Відповідальна особа
1 Тренінг щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів Листопад 2017 року Державні службовці МОЗ України Сектор оцінки та усунення корупційних ризиків (С. Мусіяка)
2 Навчальний семінар щодо проведення оцінки антикорупційних ризиків та складання антикорупційних програм юридичної особи Грудень 2017 Керівники уповноважених підрозділів, уповноважені особи підприємств, установ, організацій, що належать до сфери управління МОЗ України Сектор оцінки та усунення корупційних ризиків (С. Мусіяка)
3 Інструктаж щодо основних стандартів поведінки державних службовців, встановлених антикорупційним законодавством Індивідуально, при прийомі на роботу та звільненні з роботи Особа, що приймається або звільняється з роботи Сектор оцінки та усунення корупційних ризиків (С. Мусіяка)
4 Інструктаж членів конкурсної комісії щодо дотримання законодавства про запобігання та врегулювання конфлікту інтересів За один робочий день до початку роботи комісії Члени конкурсної комісії Сектор оцінки та усунення корупційних ризиків (С. Мусіяка)

Завідувач Сектору оцінки та усунення корупційних ризиківС. Мусіяка

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Цікава інформація для Вас: