Медична галузь України зазнала важкої втрати — помер Володимир Загородній

14 Лютого 2018 2:09 Поділитися

Як стало відомо редакції «Щотижневика АПТЕКА», 14 лютого 2018 р. внаслідок тяжкої хвороби помер видатний організатор у сфері охорони здоров’я України, відомий громадський діяч Володимир Васильович Загородній.

Професійна медична та фармацевтична спільнота країни пам’ятатиме Володимира Васильовича як енергійну й чуйну людину, яка присвятила своє життя служінню людям.

Володимир Васильович народився 14 листопада 1949 р.

У 1977 р. закінчив Київський державний медичний інститут ім. О.О. Богомольця. Після закінчення вузу працював хірургом у клінічній лікарні Київської обл., а згодом — її головним лікарем.

У 1996–2003 рр. він обіймав посаду заступника начальника Головного управління охорони здоров’я та медичного забезпечення (ГУОЗ та МЗ) Київської міської державної адміністрації.

З серпня 2003 по березень 2005 р. обіймав посаду заступника міністра охорони здоров’я України.

У 2005 р. він повернувся на посаду заступника начальника ГУОЗ та МЗ Київської міської державної адміністрації  та обіймав її до 2006 р.

Останнім часом очолював Українську федерацію роботодавців охорони здоров’я.

За значний внесок у розвиток медицини був нагороджений званням «Заслужений лікар України» та орденом «За заслуги» ІІІ ступеня. Мав науковий ступінь кандидата наук з державного управління.

Редакція «Щотижневика АПТЕКА» висловлює співчуття родині та близьким Володимира Васильовича з приводу цієї непоправної втрати.

Прес-служба «Щотижневика АПТЕКА»

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті