БХФЗ розширюватиме портфель ветеринарних препаратів

21 Червня 2018 3:45 Поділитися
За рік кількість реалізованої підприємством продукції в грошовому еквіваленті збільшилася в 2,5 раза.

ПАТ «Науково-виробничий центр «Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод» (БХФЗ), що входить у топ-20 найбільших вітчизняних фармвиробників, активно розширюватиме портфель ветеринарних препаратів. У 2017 р. підприємство збільшило кількість реалізованої ветеринарної продукції в грошовому еквіваленті в 2,5 раза.

Наразі лінійка ветеринарних лікарських засобів підприємства налічує 9 найменувань. Останній препарат було виведено на ринок у жовтні 2017 р. Це анальгетик Бутолар-зоо, що застосовується як для моноаналгезії, так і в складі комбінованої анестезії тварин.

«Ми вбачаємо значний потенціал у ветеринарному сегменті фармацевтичного ринку», — коментує комерційний директор БХФЗ Євген Сова.

Для виробництва ветеринарних препаратів БХФЗ використовує такі ж стандарти якості, що й для лікарських засобів, призначених для людей.

«Відповідність європейським правилам Належної виробничої практики (GMP) гарантує високу якість продукції та вирізняє ветеринарні препарати БХФЗ серед більшості аналогів на ринку. Саме тому наші препарати для тварин хобі-групи, тобто наших домашніх улюбленців, а також сільськогосподарських тварин та птиці є стабільно ефективними», — додав Є. Сова.

За матеріалами прес-релізу компанії БХФЗ

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті