Роман Ісаєнко переміг у конкурсі на посаду голови Держлікслужби

Роман Ісаєнко переміг у конкурсі на посаду голови Держлікслужби19 лютого 2019 р. відбувся конкурс на посаду голови Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками (далі — Держлікслужба). За результатами трьох етапів конкурсного відбору переміг Роман Ісаєнко, який тимчасово виконує обов’язки голови Держлікслужби.

До фінального етапу конкурсу пройшли двоє кандидатів: Р. Ісаєнко та Костянтин Сич, який обіймає посаду заступника директора з розвитку бізнесу за кордоном ТОВ «Долфі-Україна».

Конкурсний відбір проходив у 3 етапи: тестування на знання законодавства, вирішення ситуаційних завдань та співбесіда. Кожен етап оцінювався максимально у 5 балів. Із загальним відривом майже у 6 балів Р. Ісаєнко переміг у конкурсі.  Результати кожного етапу оцінювала Комісія з питань вищого державного корпусу.

Нагадаємо, 19 вересня 2018 р. за зверненням МОЗ України до Прем’єр-міністра Уряд відсторонив голову Держлікслужби Наталію Гудзь та першого заступника голови відомства Владислава Цілину. 21 листопада 2018 р. Уряд звільнив Н. Гудзь з посади очільника Держлікслужби за угодою сторін. 24 листопада 2018 р. Уряд призначив виконуючим обов’язки голови Р. Ісаєнка.

За матеріалами www.moz.gov.ua

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті