Першою договір із НСЗУ на участь в урядовій програмі реімбурсації «Доступні ліки» уклала ФОП

Першою договір з Національною службою здоров’я України (НСЗУ) на участь в урядовій програмі реімбурсації «Доступні ліки» уклала фізична особа — підприємець, зареєстрована у Волинській обл. Два аптечні заклади, що включені в договір, розташовані в невеликих селах Дрогобицького району на Львівщині. Про це повідомляє НСЗУ на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

З квітня жителі цих сіл зможуть отримати за електронним рецептом безоплатно або з невеликою доплатою лікарські засоби, що включені до програми «Доступні ліки», для лікування бронхіальної астми, цукрового діабету ІІ типу та серцево-судинних захворювань.

А ми нагадуємо, що наразі триває прийом заяв від аптечних закладів на участь в урядовій програмі реімбурсації «Доступні ліки». З усіх питань щодо укладення договору про реімбурсацію з НСЗУ можна звертатися до контакт-центру за номером: 16-77.

Прес-служба «Щотижневика АПТЕКА»

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Евгений 21.03.2019 10:33
Удачи ! 2 аптеки в небольших селах + оплати программное обеспечение (и его ежемесячное обслуживание) + заплати за каждый рецепт. Не удивлюсь если этот ФОП через месяц спрыгнет с этой программы, чтобы по миру не пойти.

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті