Якою буде медицина, якщо Верховна Рада затвердить бюджет — прес-конференція голови НСЗУ

18 Вересня 2019 3:32 Поділитися

19 вересня о 12:30 відбудеться прес-конференція голови Національної служби здоров’я України (НСЗУ) Олега Петренка. 80 млрд грн. — такий бюджет Програми медичних гарантій, яку сформувала НСЗУ, і який зараз чекає на затвердження у Верховній Раді.

Програма медичних гарантій — перелік послуг, які держава гарантує пацієнту безоплатно — не декларативно, а насправді. Це модель загального медичного страхування, яке вже впроваджується в Україні. До переліку увійдуть амбулаторні послуги, а також терапевтичне і хірургічне лікування в стаціонарі, екстрена медична допомога, паліативні послуги та реабілітація. Що зміниться для пацієнта, нові правила та переваги — про це розкажуть голова НСЗУ О. Петренко та директор Центрального департаменту НСЗУ Андрій Віленський.

Прес-конференція відбудеться за адресою: м. Київ, вул. Льва Толстого, 3 (Простір «Часопис»).

Контактний телефон: (096) 804-23-62 — Лілія Гудзь.

За матеріалами НСЗУ
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Цікава інформація для Вас:

Коментарі

GREG007 19.09.2019 8:36
Вопрос не в перечне и количестве гарантий, а в количестве денег выделенных на эти цели.. Все остальное разговоры. в пользу богатых, потому, что богатые и без госгарантий получают любую медицинскую помощь, а бедные даже минимальную помощь получить НЕ МОГУТ ОТ СЛОВА СОВСЕМ!

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті