Дратівливість та втома: чим може зарадити фармацевт?

Так уже склалося, що фармацевт є саме тією людиною, до якої в першу чергу йдуть у пошуках допомоги в разі стресу, знервованості, тривоги, підвищеної втомлюваності та порушень сну. І тут фармацевт мимоволі стає експертом у сфері антистресової терапії. Що ж він може порадити в цій ситуації? Як допомогти клієнту позбутися дратівливості, відчути рівновагу та водночас лишитися активним та високопрацездатним?

Емпатія — здатність перейнятися проблемами інших, зрозуміти потреби іншої людини краще ніж вона сама — саме це відрізняє фармацевта-професіонала. Саме за добрим словом та доречною рекомендацією приходять відвідувачі аптеки, і будьте певні, отримавши — прийдуть ще не раз. Тож, рекомендуючи сучасний неофітопрепарат СЕДАРИСТОН (esparma GmbH, Німеччина) із одночасно заспокійливим та тонізуючим ефектами, фармацевт допомагає клієнту вирішити його проблему та підвищує прибуток аптеки (Налетов С.В., 2009; Симуткін Г.Г., 2009). Нехай відвідувач аптеки відчує справжню турботу та зацікавленість його проблемами. Сьогодні вже недостатньо лише повідомити назву та ціну лікарського засобу. Уважно вислухайте та зрозумійте потреби відвідувача. Продемонструйте, що добре орієнтуєтеся в асортименті заспокійливих засобів аптеки. Розкажіть про позитивні та негативні сторони декількох, переконуйте, а не нав’язуйте — клієнт має зрозуміти, що ви рекомендуєте йому найкраще рішення в його ситуації. Адже СЕДАРИСТОН — це не лише заспокійливий засіб, який допомагає вгамувати тривогу та дратівливість. Завдяки об’єднаній фітоформулі валеріани (50 мг) та звіробою (100 мг) СЕДАРИСТОН гармонізує роботу нервової системи — дозволяє людині стати врівноваженою, при цьому залишаючись активною (С.М. Ткач, 2019). Навряд чи хтось хоче, випивши заспокійливу таблетку, провести півдня у сні на яву — всім нам треба працювати, впевнено та швидко відповідати на виклики, що ставить перед нами сучасний стиль життя, та навіть витримувати значні психоемоційні навантаження.

Які ж аргументи на користь вибору СЕДАРИСТОНУ може навести фармацевт?

— Часто дратуєтесь та відчуваєте втому? СЕДАРИСТОН відновить баланс у роботі нервової системи. Комбінована фітоформула заспокоїть розхитані нерви і поверне активність у повсякденній діяльності (Ткач С.М., 2019).

— У разі проблем зі сном, коли звечора «сну ні в одному оці», а вранці «не розбудиш навіть гарматним пострілом», СЕДАРИСТОН допоможе покращити якість сну, щоб прокидатися енергійним (Ткач С.М., 2019). Адже нормальний сон — це повноцінний відпочинок вночі та бадьоре самопочуття вранці.

— Пам’ятаєте відомий вислів: «Усі хвороби від нервів»? Хронічний стрес може виснажити організм або навіть призвести до загострення деяких хвороб, наприклад серцево-судинних захворювань. Якщо у вас є хронічні захворювання та ви відчуваєте психоемоційне виснаження, то в цій ситуації теж буде актуальним СЕДАРИСТОН.

СЕДАРИСТОН — німецька якість, безпека та доступність!

Відомо, що впевненість у якості препарату є вагомим фактором під час вибору того чи іншого лікарського засобу.

СЕДАРИСТОН — лікарський засіб німецького виробництва, що має надзвичайно успішну практику багаторічного використання в Європі. СЕДАРИСТОН пропонує зручну схему прийому — лише двічі на добу: 2 капсули вранці та 2 капсули ввечері. Позитивний ефект лікування досягається в перші ж дні прийому і наростає протягом 10−14 днів. Курс терапії може становити від 1 місяця і довше.

Ще одна перевага лікування СЕДАРИСТОНОМ — безпека, адже на відміну від синтетичних транквілізаторів і антидепресантів, він добре переноситься людиною. На відміну від бензодіазепінів СЕДАРИСТОН не провокує розвиток синдрому «звикання» (Романенко В.І. та співавт., 2016) і може застосовуватися впродовж тривалого часу.

І наостанок, рекомендуючи СЕДАРИСТОН, ви рекомендуєте німецьку якість за доступною ціною. Адже важко переоцінити спокій, повноцінний сон вночі та врівноважену активність вдень.

СЕДАРИСТОН: спокій і наповнене активністю щоденне життя!

Прес-служба «Щотижневика АПТЕКА»
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті