Вебінар проводить Вікторія Віталіївна Жук – аудитор систем менеджменту безпеки продуктів харчування ISO 22000.
Цільова аудиторія: фахівці підприємств харчового сектору і виробників біологічно активних добавок.
Програма вебінару:
- Вступ.
- Концепція організації безпеки харчових продуктів.
- Вимоги стандарту (1–7-й розділ).
- Програма попередніх умов (PRP) – фундамент побудови ефективної системи харчової безпеки.
- Управління небезпеками – принципи НАССР.
- Вилучення та відкликання – що це?
- Вимога стандарту (9–10-й розділ).
- Розробка і впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів.
ОРГАНІЗАЦІЙНІ ПИТАННЯ
Вебінар відбудеться
29 листопада з 10:00 до 13:00 (за київським часом).
Тривалість — 3 год без урахування перерв.
Вартість за підключення до вебінару одного комп’ютера (учасника):
- 1900 грн.;
- 80 дол. США;
- 70 євро.
ПДВ не сплачується.
У вартість входять інформаційне обслуговування, комплект навчальних матеріалів у форматі pdf, пересилання сертифіката.
ПО ЗАВЕРШЕННІ ВЕБІНАРУ УЧАСНИКАМ БУДУТЬ ВІДПРАВЛЕНІ СЕРТИФІКАТИ
Для участі слід заповнити реєстраційну форму за посиланням:
Детальну інформацію про всі навчальні заходи компанії «УКРМЕДСЕРТ» Ви знайдете на нашому сайті
З питань реєстрації та оплати прохання звертатися за контактами, зазначеними нижче, будемо раді допомогти:
Людмила Якубенко Тел.: +38 (067) 249-24-43 E-mail: |
Тетяна Мініч Тел.: +38 (067) 549-61-64 E-mail: |
Коментарі
Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим