Поліція розслідує справу щодо незаконного збуту сильнодіючих лікарських засобів через Інтернет

12 Грудня 2019 12:23 Поділитися

Відділ комунікації поліції м. Київ повідомляє про затримання столичними правоохоронцями громадянина, який налагодив збут сильнодіючих лікарських засобів через мережу Інтернет.

30-річний львів’янин, який уже був раніше судимий за аналогічний злочин, збував через інтернет сильнодіючі ліки без спеціального дозволу в особливо великих розмірах, замовлення він приймав через онлайн-месенджери. У ході реалізації оперативної інформації працівники Подільського управління поліції спільно з працівниками Служби безпеки України під процесуальним керівництвом столичної прокуратури провели обшуки та вилучили 1800 таблеток і близько 400 ампул із вмістом сильнодіючих препаратів метандієнону та нандролону.

Зазначені ліки вже відправлено на експертизу, а затриманому громадянину оголошено підозру у вчиненні злочину за ч. 3 та ч. 4 ст. 321 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, придбання, перевезення, пересилання, зберігання з метою збуту або збут отруйних чи сильнодіючих речовин або отруйних чи сильнодіючих лікарських засобів). За даною справою наразі проводяться оперативно-розшукові заходи, спрямовані на встановлення спільників зловмисника, якому загрожує до 10 років позбавлення волі.

За матеріалами відділу комунікації поліції м. Київ,
фото Національної поліції
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Ігор Н. 12.12.2019 4:18
Анаболічні стероїди масово вживаються бодібілдерами, і відповідно, таких продавців теж є багато. Як і наркоторговців. Але, на відміну від наркоманів, бодібілдери не становлять загрози для суспільства. І щось давненько не було повідомлень, що затримали торговця важкими наркотиками. А їх значно більше, ніж продавців незареєстрованих стероїдів.

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті