Постанова Кабінету міністрів України від 20.06. 2007 р. № 835

?

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА
від 20.06. 2007 р. № 835

Про реалізацію статті 119 Закону України «Про Державний бюджет України на 2007 рік»

Відповідно до статті 119 Закону України «Про Державний бюджет України на 2007 рік» Кабінет Міністрів України постановляє:

1. Установити, що за рахунок бюджетних коштів у 2007 році закуповуються за граничним рівнем цін, що не перевищує встановлену виробником оптову ціну (митну вартість) з урахуванням знижок більш як на 10 відсотків:

– лікарські засоби, включені до переліку лікарських засобів вітчизняного та іноземного виробництва, які можуть закуповувати заклади і установи охорони здоров’я, що повністю або частково фінансуються з державного та місцевих бюджетів, затвердженого згідно із постановою Кабінету Міністрів України від 5 вересня 1996 р. № 1071 «Про порядок закупівлі лікарських засобів закладами та установами охорони здоров’я, що фінансуються з бюджету» (ЗП України, 1996 р., № 17, ст. 480; Офіційний вісник України, 2001 р., № 47, ст. 2073);

– медичне обладнання та інші вироби медичного призначення, включені до Державного реєстру медичної техніки та виробів медичного призначення.

2. Міністерству охорони здоров’я, Міністерству фінансів, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласним, Київській та Севастопольській міським державним адміністраціям установити контроль за виконанням цієї постанови.

Прем’єр-міністр України                                           ? В. ЯНУКОВИЧ?

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Цікава інформація для Вас:

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті