З Днем фармацевтичного працівника України!

Зі святом – Днем фармацевтичного працівника!

Тетяна Бахтєєва

Дорогі друзі, шановні колеги — фармацевти, провізори, працівники фармацевтичних підприємств!

Сердечно вітаю всіх вас, ваші сім’ї і кожного особисто з професійним святом. Неоціненна ваша роль у зміцненні здоров’я громадян України. І це довів своєю фаховістю, знаннями, досвідом, сумлінною працею більш як 350-тисячний колектив працівників фармацевтичної галузі.

Велика подяка вам за людяність, професіоналізм та самовіддачу!

Наша країна щиро цінує вашу звитяжну і таку потрібну людям працю — адже ви пліч-о-пліч із лікарями стоїте на варті здоров’я і життя наших громадян.

Впевнена, що разом ми зробимо все для подальшого розвитку та вдосконалення української медицини та фармації, піднесемо галузь на новий якісний рівень, коли права як її працівників, так і пацієнтів будуть надійно захищені.

Зичу вашим сім’ям і кожному із вас міцного здоров’я, добробуту, злагоди, радості і щастя.

З повагою
голова Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я,
заслужений лікар України
Тетяна Бахтєєва


Шановні колеги!

Петро Багрій

Спільнота найпотужніших вітчизняних фармацевтичних підприємств, об’єднаних в?Асоціацію фармацевтичних виробників України, щиро й сердечно вітає фармацевтів та усіх співробітників цієї благородної справи з професійним святом!

Сьогоднішнє свято фармацевтів — це визнання вас державою і тими, чиє здоров’я ви щоденно охороняєте.

Тож прийміть слова поваги та вдячності за те, що своєю долею ви служите збереженню найсвятішого на землі — життя.

Впевнені, що наші побажання успіху, щастя, добра і благополуччя допоможуть здійснитись усім вашим планам, задумам і сподіванням.

Нехай завжди будуть з вами людська шана, щирі друзі і прихильність долі!

Міцного здоров’я вам і творчого довголіття!

З повагою
Президент Асоціації
Петро Багрій


Шановні колеги!

Прийміть найщиріші привітання з нагоди професійного свята — Дня фармацевтичного працівника!

Зичу вам міцного здоров’я, оптимізму, творчих звершень і нових перемог.

Нехай щастям і любов’ю наповнюється кожен день вашого життя, а щоденна праця заради високої мети — здоров’я людей — приносить задоволення і радість.

З повагою
голова правління
Державної акціонерної компанії
«Ліки України»
Лариса Титенко


Шановні колеги!

З особливою сердечністю вітаємо вас з професійним святом — Днем фармацевтичного працівника!

Здоров’я українського народу — наша спільна мета. Саме завдяки вам, вашій наполегливій, невтомній праці та високому професіоналізму вдається повернути здоров’я, а нерідко й життя багатьом людям. Від щирого серця бажаємо вам міцного здоров’я, благополуччя, невичерпної енергії, успішної реалізації планів і професійних здобутків.

З повагою
начальник управління охорони здоров’я Полтавської обласної держадміністрації
В.П. Лисак,
начальник Державної інспекції
з контролю якості лікарських засобів
у Полтавській області О.А. Хмельницька,
голова Полтавської обласної організації профспілки працівників охорони здоров’я України
О.І. Кувічка


Шановні друзі!

Юрій Гайдаєв

Від щирого серця хочу привітати всіх працівників фармацевтичної галузі України з професійним святом — Днем фармацевтичного працівника!

Це свято — визнання державою та всією українською спільнотою тих здобутків, яких досягла фармацевтична галузь завдяки вашій самовідданій праці. Адже забезпечення населення якісними та доступними за ціною ліками критично необхідне для нормального функціонування системи охорони здоров’я, отже це є питанням національної безпеки нашої країни.

Саме завдяки вам кожна людина може в будь-який час, вдень або вночі, де б вона не знаходилась, завітавши до аптеки отримати необхідне для збереження та відновлення найдорожчого даного нам Богом — здоров’я. Ваші мудрі поради та щирі посмішки завжди допоможуть пацієнтові зробити правильний вибір, а копітка праця, уважність та відповідальність стануть запорукою його безпеки.

У цей святковий день хочу подякувати вам за ті зусилля, яких ви докладаєте кожного дня, піклуючись про наших співвітчизників, та побажати міцного здоров’я, особистого щастя, успіхів у праці, затишку в оселях вам та вашим рідним.

З повагою
міністр охорони здоров’я України
Юрій Гайдаєв


Шановні колеги, викладачі, студенти та випускники Національного медичного університету ім. О.О. Богомольця!

Віталій Москаленко

Вже 10 років у складі Національного медичного університету ім. О.О. Богомольця функціонує фармацевтичний факультет. Здійснено дванадцять випусків студентів очної та заочної форм навчання. Понад тисяча кваліфікованих спеціалістів поповнили фармацевтичну галузь та своєю щоденною працею сприяють збереженню та зміцненню здоров’я наших співвітчизників.

З нагоди Дня фармацевтичного працівника від усього серця вітаю вас, дорогі друзі! Хочу побажати всій фармацевтичній спільноті України нових звершень, самовдосконалення, професійного зростання, здоров’я, добробуту та особистого щастя!

З повагою
ректор Національного медичного
університету ім. О.О. Богомольця,
заслужений лікар України,
член-кореспондент АМН України, професор
Віталій Москаленко


Шановні колеги!

Щиро вітаємо вас із професійним святом — Днем фармацевтичного працівника.

Фармація, так само як і медицина, належить до стародавніх спеціальностей, поява яких викликана життєвими потребами повсякдення на зорі становлення людства, і разом з усією людською спільнотою пройшла тривалий історичний шлях розвитку.

Накопичений упродовж тисячоліття досвід лікування та лікознавства є важливою складовою боротьби цивілізації за існування у різних соціальних умовах.

У період духовного відродження української нації і розбудови Держави одним із основних завдань фармації в Україні є забезпечення пацієнтів якісними лікарськими засобами, яке є обов’язковим і одним із найбільш важливих у системі охорони здоров’я в цілому.

Впевнені, що відданість справі, фаховий досвід та глибокі знання допоможуть вам у повсякденній, самовідданій і надзвичайно відповідальній місії — дбати про забезпечення людей якісними ліками. Тож зичимо вам усіляких гараздів, здійснення заповітних мрій, оптимізму, нових звершень. Нехай життя дарує вам спокій та добробут, тепло і щастя в домівках.

З повагою
колектив Державної інспекції з контролю якості лікарських засобів у Львівській області


Шановні колеги!

Олександр Гудзенко

З великою радістю я хочу привітати всіх читачів «Щотижневика АПТЕКА», всіх своїх колег з нашим спільним професійним святом — Днем фармацевтичного працівника!

Пропрацювавши все життя у фармацевтичній галузі, я добре розумію, наскільки непростою, відповідальною та важливою є ваша робота, скільки зусиль ви докладаєте кожного дня заради того, щоб наші співвітчизники могли будь-якої хвилини, завітавши до аптеки або перебуваючи в медичному закладі, отримати необхідні ліки належної якості.

Адже коли в родині сталося лихо, коли хтось захворів, то першими, до кого звертаються занепокоєні родичі, є лікарі та фармацевти. І саме від вас, тих, хто створює ліки та допомагає хворій людині зробити правильний вибір, залежить здоров’я, а нерідко і життя людини. У наш складний час, коли багато духовних ідеалів, на жаль, знецінені, наші співгромадяни, завітавши до аптеки, отримують з ваших рук не тільки хімічні сполуки та яскраві упаковки, але й тепло долонь, і частинку душі, яку ви вкладаєте в нашу спільну справу.

Цього дня хочу від щирого серця побажати всім вам насамперед міцного здоров’я, величезного людського щастя, наснаги в роботі, професійного розвитку, матеріального достатку. Нехай збуваються всі ваші мрії, нехай сонце завжди лагідно сяє для вас!

З повагою
заступник міністра
охорони здоров’я України
Олександр Гудзенко


Шановні колеги, друзі!

В.К. Печаєв

Прийміть щирі вітання з нагоди нашого професійного свята — Дня фармацевтичного працівника!

Ваша щоденна наполеглива та віддана праця стоїть на захисті найціннішого — людського здоров’я та життя.

Завдяки вашим зусиллям розробляються і впроваджуються нові технології та нові види продукції, підвищується конкурентоспроможність вітчизняних ліків на світовому ринку, населення країни забезпечується доступними якісними та ефективними лікарськими засобами.

Впевнений, що і надалі ваш вагомий досвід, високий професіоналізм, нові наукові досягнення сприятимуть розвитку економіки нашої держави та будуть надійною запорукою росту якості і безпеки життя громадян України.

Бажаю вам міцного здоров’я, родинного тепла, добробуту та нових професійних перемог!

Президент об’єднання
організацій роботодавців медичної та мікробіологічної промисловості України
В.К. Печаєв


Шановні колеги!

Щиро вітаємо вас з професійним святом — Днем фармацевтичного працівника!

Бажаємо незгасного натхнення й невичерпної творчої наснаги! Зичимо, щоб унікальний досвід роботи, енергійність та цілеспрямованість стали запорукою нових досягнень на фармацевтичній ниві. Нехай збуваються ваші мрії, мир, добро та успіхи супроводжують вас, а наполеглива і самовіддана праця приносить щедрі плоди.

З повагою
колектив Державної інспекції
з контролю якості лікарських засобів
в Одеській області


Дорогі колеги!

Прийміть найщиріші привітання з нагоди професійного свята — Дня фармацевтичного працівника!

Багато сил і теплоти своєї душі ви віддаєте улюбленій справі, проявляючи гуманізм і милосердя.

Зичу вам міцного здоров’я, щастя, миру, достатку, злагоди та благополуччя.

З повагою
президент
Всеукраїнської аптечної асоціації
Валентина Москаленко


Вельмишановні колеги!

З нагоди нашого професійного свята — Дня фармацевтичного працівника — прийміть найщиріші вітання від Державної інспекції з контролю якості лікарських засобів МОЗ України та державних інспекцій з контролю якості лікарських засобів в Автономній Республіці Крим, областях, містах Києві та Севастополі!

Встановлення державного професійного свята — це визнання соціальної важливості вашої самовідданої праці задля забезпечення населення і закладів охорони здоров’я ефективними та якісними лікарськими засобами. Саме такою життєвою позицією ви завоювали повагу та авторитет кожної української родини.

Завдяки вашій професійній майстерності та самовідданості галузь фармації завжди була та залишається на належному рівні.

За попередні роки чимало зроблено у сфері створення нормативно-правової бази, яка регулює питання роботи на фармацевтичному ринку. Сподіваємось, що спільна робота у цих напрямках, конструктивний діалог між усіма учасниками фармацевтичного ринку — вітчизняними та зарубіжними виробниками, оптовими компаніями, аптечними закладами, регуляторними та контролюючими органами — буде на благо народу України.

Нехай кожен день дарує вам творче натхнення, стабільність і процвітання!

З повагою
колектив Державної інспекції
з контролю якості лікарських засобів МОЗ України

Від редакції: В цей самий день, 15 вересня 2007 р., Державна інспекція з контролю якості лікарських засобів МОЗ України відзначає певний ювілей — 15 років з моменту створення. За цей період колектив інспекції досягнув значних здобутків на шляху забезпечення якості ліків, які надходять до українських споживачів (див. «Щотижневик АПТЕКА» № 32 (603) від 20.08.2007 р.). Користуючись нагодою, редакція сердечно вітає з ювілеєм всіх співробітників Державної інспекції, зичить їм міцного здоров’я, плідної праці, творчої наснаги та оптимізму.


Шановні колеги!

Святкуючи День фармацевтичного працівника, пам’ятаємо, що ми — свідки і творці новітньої історії нашої славетної галузі.

Цей день є святом для кожного, хто зберігає вірність своїй професії і несе горде звання — професіонал.

Повсякденна праця кожного з нас закладається у фундамент стабільної, міцної та цивілізованої держави.

Перед фармацевтичною галуззю як невід’ємною складовою національної системи охорони здоров’я стоїть важливе та відповідальне завдання — забезпечити населення України якісними та безпечними лікарськими засобами.

Тож у переддень професійного свята бажаю вам мирного неба, економічного і духовного розвитку, злагоди у нашому спільному домі — Фармація.

З повагою
Начальник Державної інспекції
з контролю якості лікарських засобів
у Харківській області
Л.В. Бондарєва

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті