На допомогу фахівцю фармації

На допомогу фахівцю фармації 15 листопада 2007 р. було підписано до друку, а днями побачило світ перше видання «Довідника фальсифікованих лікарських засобів, виявлених на території України». Його авторами стали Валерій Стеців, заступник Головного державного інспектора України з контролю якості лікарських засобів, Сергій Лебедь, заступник начальника Головного державного інспектора з контролю якості лікарських засобів у Рівненський області, Олександр Носенко, Світлана Нецька, Каріна Прокопюк, співробітники Державних інспекцій з контролю якості лікарських засобів у Харківскькій та Рівненській областях.

У довіднику зібрано інформацію про фальсифіковані лікарські засоби, виявлені на території України у 1999–2007 рр. Це багатоілюстроване видання, де описані та наочно подані ознаки фальсифікації препаратів, може слугувати настільною книгою для фахівців, у чиї професійні обов’язки входить контроль якості. Також у довіднику зібрано окремі статті, в яких йдеться про проблему фальсифікації та шляхи запобігання їй.

В організації видання довідника брали участь Рівненська асоціація фармацевтичних підприємств «Нова фармація», Державна інспекція з контролю якості лікарських засобів у Рівненській області (в.о. начальника Зоя Наливайко), Державна інспекція з контролю якості лікарських засобів у Черкаській області, АТЗТ «Альба Україна» (Київ), ТОВ «БаДМ» (Дніпропетровськ), ТОВ «Рівне ліки» (Дубно) та керівники аптечних закладів Рівненської області.

З питань придбання довідника звертайтеся до Рівненської асоцiацiї фармацевтичних пiдприємств «Нова фармацiя», тел.: (0362) 62-33-82. n

За матеріалами прес-служби «Щотижневика АПТЕКА»

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті