Новорічне привітання від Міністерства охорони здоров’я України

Шановні колеги, друзі, співвітчизники!

Василь Князевич Ось і настастав новий рік, ще один рік незалежності нашої молодої держави.

Піднімаючи святковий келих, хочу в першу чергу подякувати всім лікарям і медичним сестрам, провізорам, фармацевтам та тисячам працівників інших спеціальностей, задіяних у медичній галузі, за їх нелегку, самовіддану і таку необхідну для народу України працю. В найтяжчі для нашої країни часи ви завжди були напоготові попри складні обставини прийти на допомогу та стати на варті найдорожчого нашого потенціалу — здоров’я нації!

Впевнений, що в новому році ми спільними зусиллями досягнемо гідних темпів подальшого розвитку та вдосконалення української медицини та фармації, піднесемо галузь на якісно новий рівень, гідний європейської держави.

Бажаю в новому році вам та вашим близьким міцного здоров’я, великого щастя, добробуту, наснаги, творчих та професійних здобутків.

Нехай Божа іскра людяності, чуйності та добра ніколи не загасне в ваших світлих серцях.

З Новим роком вас та з Різдвом Христовим!

Василь Князевич,
міністр охорони здоров’я України

Шановні колеги, дорогі друзі!

Олександр Гудзенко Від щирого серця хочу привітати вас з Новим роком та Різдвом Христовим!

Рік, що минув, ознаменувався плідною співпрацею всієї фармацевтичної громади, спрямованою на подальше удосконалення роботи фармацевтичного сектору галузі охорони здоров’я, поліпшення медикаментозного забезпечення наших співгромадян.

Вперше за історію незалежності нашої держави була сформульована, оприлюднена для громадського обговорення та затверджена Концепція розвитку фармацевтичного сектору галузі охорони здоров’я України. Сподіваюсь, що наші спільні здобутки принесуть галузі та всім її працівникам в новому році стабільний динамічний розвиток, стануть добрим підґрунтям для зростання економічного добробуту ваших сімей та підвищення рівня фармацевтичної допомоги нашим пацієнтам.

Від щирого серця хочу побажати вам перш за все міцного здоров’я, щастя, родинного затишку, особистісного зростання, невичерпної енергії та незгасаючої наснаги у добрих справах.

Нехай доля завжди щиро посміхається вам і удача поспішає назустріч!

Олександр Гудзенко,
заступник міністра
охорони здоров’я України

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті